Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Pjanic, İtalya yolcusu mu?

Pjanic, İtalya yolcusu mu?

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Pjanic, seneye İtalya'da forma giyecek. İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Barcelona, Napoli'den Koulibaly'yi istedi ve karşılığında Pjanic'i önerdi. Koulibaly'nin menajeri Fali Ramadani'nin geçtiğimiz günlerde Barcelonalı yetkililerle görüştüğü ve ardından Katalanlar'ın teklifini Napoli'ye ilettiği belirtildi. İtalyanların iddiasına göre Barcelona, Napoli'ye bir miktar ücret ve Beşiktaş'ta forma giyen Pjanic'i önerdi.

Fotomaç'tan edinilen bilgilere göre; kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiği vurgulanırken, Pjanic'in bu transferde bir sorun çıkarmayacağı da belirtildi. Keza Boşnak orta saha, daha önce yaptığı açıklamada İtalya'ya dönmek istediğinin altını çizmişti. Serie A'da Roma ve Juventus formaları giyen Pjanic, 2020 yazında Torino ekibinden Barcelona'ya 60 milyon euro'ya transfer olmuş ve bu sezon başında da Beşiktaş'a kiralanmıştı. Xavi tarafından kadroda düşünülmeyen Miralem Pjanic, seneye yine İtalya'da oynayacak gibi.

DERBİYİ BEKLİYOR

Siyah-beyazlılarda sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Miralem Pjanic, pazartesi günü oynanacak Galatasaray derbisini bekliyor. En son Antalyaspor maçında forma giyen; ardından oynanan Adana Demir, Altay, Sivas ve Başakşehir karşılaşmalarında görev yapamayan Boşnak oyuncunun G.Saray maçında forma giymek istediği öğrenildi. Ümraniye'de ekstra idmanlar yaparak güç depolayan Pjanic, sağlık heyetinin onay vermesi durumunda pazartesi akşamı oynanacak derbide ilk 11'deki yerini alabilecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık