Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Pendikspor - Beşiktaş maç sonucu: 4-0

Pendikspor - Beşiktaş maç sonucu: 4-0

Ivo Vieira yönetimindeki Pendikspor ile Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında kozlarını paylaştı. Kritik maç Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşmada Kaan Numanoğlu görev aldı. Pendikspor, dev rakibi Beşiktaş'ı 4-0'lık gibi farklı bir skorla geçerek Kartal'a ağır bir yenilgi yaşattı.

MAÇTAN ÖNE ÇIKANLAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı. 

MAÇ GOLLE BAŞLADI! 

4' GOL! Pendikspor, Umut Nayir'in golüyle adeta maça golle başladı ve skor 1-0'a geldi. 

19' Semih Kılıçsoy'un ceza sahası dışından şutunu kaleci Erdem kontrol etti. 

32' TEHLİKE! Beşiktaş, sağ kanattan Rashica ile etkili geldi. İçeriye çevrilen topta Alparslan araya girdi ve Pendikspor savunması tehlikenin büyümesini önledi. 

45' TEHLİKE! Pendikspor, çok etkili geldi. gelişen hızlı atakta sağ kanatta Halil, ceza sahası içindeki Erencan'a tek top oynadı. Erencan, gelişine vuruşunu yaptı, ancak top dışarı çıktı. Beşiktaş kalesi büyük bir tehlike atlattı. 

İLK YARI SONA ERDİ

Mücadelenin ilk yarısı, Pendikspor'un Beşiktaş karşısında Umut Nayir'in golüyle 1-0'lık üstünlüğüyle bitti. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

52' Pendikspor bir kez daha gole yaklaştı. Soldan Thiam ortaladı, ilk golü atan Umut Nayir gelişine vurdu, ancak top kalenin üstünden auta çıktı. 

70' GOL! Kullanılan taç atışında Erencan topu Halil'e indirdi. Halil, sağ kanattan hızla ceza sahasına girdi ve çapraz pozisyonda sert ve düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. 

74' GOL! Pendikspor'un 2. golünü atan Halil, 3. golde de sahneye çıktı. Halil Akbunar topu kaptı, sağ kanattan ortasını yaptı. Ceza sahası içinde topla buluşan Mame Thiam, yakın mesafeden gelişine vurdu ve Pendikspor'u Beşiktaş karşısında 3-0 öne geçirdi. 

PENDİK'TEN 4. GOL!

82' GOL! Pendikspor, Beşiktaş karşısında 4 farklı üstünlüğü yakaladı. Nuno'nun sol taraftan içeriye doğru gönderdiği topta Umut Nayir hareketlendi ancak top kimseye çarpmadan ağlarla buluştu. Pendikspor, Beşiktaş önünde 4-0'lık üstünlüğü yakaladı. 

MAÇ BİTTİ! 

Beşiktaş, Pendikspor'a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olurken Portekizli hocası Fernando Santos da ilk yenilgisini yaşadı. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık