Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten ve futbolculardan depremzedeler için yardım çağrısı!

ÖZEL HABER: Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten ve futbolculardan depremzedeler için yardım çağrısı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcular, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremin ardından, depremzedeler için yardım çağrısında bulundu.

Şenol Güneş, "Hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük elem bir felaketi bir kez daha yaşadık gördük. Ölen kardeşlerimizin, dostlarımızın, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Şu anda yapacak işimiz var. O da, Beşiktaş Kulübümüzün başlattığı Vodafone sahasında  toplanacak olan bütün eşyaları maddi manevi yardım ne varsa yapmaya hazırız Beşiktaş camiası olarak. Biz oyuncularda kendi aramızda konuştuk. Aynı desteği yapacağız. Taraftara da sesleniyorum. Onların da Beşiktaş Vodafone Stadı'na bu desteği vermelerini ordan da yine zor durumda olan halkımıza yardımcı olması için deseklerini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Cenk Tosun: "Tüm ülkemizin başı sağ olsun. Hepimiz çok büyük acı çekiyoruz. Çok üzgünüz. Ölenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Biz Beşiktaş ailesi olarak, bir kampanya başlattık. AFAD ile birlikte ihtiyacı olan arkadaşlarımıza vatandaşlarımıza desteklerimizi göndereceğiz. Erzak göndereceğiz. İnşallah Vodafone Park'a siz de gereken erzakları getirin, onlar da yerine ulaşacaktır. Hepinizin desteğini bekliyorum. Sizi çok seviyorum."

Josef de Souza: "Merhaba Beşiktaş taraftarı, bugün yaşanan depremle ilgili üzüntülerimi  paylaşmak istiyorum. Öncelikle ben de bu ülkenin bir parçasıyım ve gerçekten çok üzüldüğüm bir facia yaşandı. Depremden hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Türk insanı güçlüdür, böyle zor durumların üstesinden gelebilir. Daha iyi günler için hep beraber yardımlaşacağız. Bu büyük üzüntü içerisinde oradaki insanlara yardım etmemiz gerekiyor. Kulübümüz bir liste yayınladı ve bu listede acil yardım malzemeleri var. Gücünüzün yettiği kadar bağışta bulunabilirsiniz, ben kendi adıma yapacağım çünkü, oradaki insanlar büyük kayıplar yaşadılar. En azından bu kayıpları giderebilmek için elimizden geldiği kadarıyla yardım edebiliriz. Dualarım Türk insanıyla, herkesin başı sağ olsun."

Necip Uysal: "Öncelikle bütün milletimizin başı sağ olsun. Çok üzüntülüyüz. Biz de Beşiktaş camiası olarak AFAD'la beraber bütün yardımlarınızı Vodafone Park'a bekliyoruz."

Atiba Hutchinson: "Herkese merhabalar, bildiğiniz gibi Türkiye'de dün gerçekleşen depremden etkilenen fazlasıyla insan var. Hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Beşiktaş olarak depremden etkilenen herkese dualarımızı gönderiyoruz. Herkesin yardım etmesini istiyoruz, herkesin elinden geldiğince destek vermesini istiyoruz. Vodafone Park'a elimizden geldiğince malzeme yardımında bulunarak, ülkenin geçirdiği bu zor zamanlarda ihtiyaç sahiplerine destekte bulunalım.  Dualarım depremden etkilenen herkese. Teşekkürler."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık