Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ortalık toz duman! İşte ana başlıklar. Herkes eteğindeki taşları döktü! Sosyal medyada sallamakla olmaz! Helallik istemiyorum!

Ortalık toz duman! İşte ana başlıklar. Herkes eteğindeki taşları döktü! Sosyal medyada sallamakla olmaz! Helallik istemiyorum!

Beşiktaş kulübü konu kakkıında resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı.
Kulübümüzün 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, Divan Başkanlık Kurulu Üyelerimiz ve Kongre Üyelerimizin katılımıyla BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.
Toplantının açılışını Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mesut Urgancılar yaptı. Açılışın ardından Toplantı Divan Başkanlığı seçimi yapıldı ve başkanlığa Engin Baltacı seçildi. Ardından saygı duruşundu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Yönetim Kurulu İdari ve Mali Faaliyet Raporlarını açıklamak üzere kürsüye gelen Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mesut Urgancılar, şunları söyledi:
“21 Ekim 2019’da 2 milyar 962 milyon borçla devraldığımız kulübümüzü 2020 yılında dolarda yüzde 25, avroda yüzde 37 civarında bekleyen bir sürpriz vardı. Futbol A Takımı maliyetlerimizin yüzde 75’i avro cinsinden keza banka kredimizin Ekim 2019 itibarıyla yaklaşık yüzde 14’ü yine avro cinsinden olduğu dikkate alındığında artan kurların zaten son derece bozuk olan finansmanlarımızın üzerinde yaratmış olduğu tahribat çok nettir.
2020’de pandemi dolayısıyla yaşanmakta olan durum malumunuz. Taraftarsız veya kısmi taraftarlı oynamak zorunda kalınan bir dönem. Kapalı mağazalar, tedarik zincirindeki bozulmalar yüzünden yaşanan üretim sıkıntıları ve diğer tüm etkenlerin yarattığı gelir ve nakit akış sıkıntısı çok açıktır.
Gelirlerimizin düşmesi, kur artışlarının sporcu ücret giderlerine olumsuz yansımaları işimizi yeterince güçleştirmektedir. Bunun dışında ayrıca yayın gelirlerindeki azalma, tahribata bir katkı daha yaptı. Lisanslı ürün satışları da oldukça düşük seviyede gerçekleşti. Pandemi ekonomisinin oluşturduğu bu resmi tersine çevirmek için maksimum çabayı gösterdik.
Tüm bu olumsuzlulara karşı, kulübümüzü sürdürülebilir ve sağlıklı bir yapıya kavuşturmaya yönelik çalışmalar yaptık. Futbol A Takımımızın forma göğüs sponsoru Beko, sırt sponsoru Aksa, kol sponsoru Güriş anlaşmaları, geçmiş dönem anlaşmalarına nazaran tüm olumsuz koşullara rağmen önemli ölçüde iyileştirilmiş tutarlar içeren anlaşmalardır. Bu anlaşmalar iş dünyasının bizlere gösterdiği önemi ortaya koyuyor. Bu vesileyle 2020 yılında bizi destekleyen başta Vodafone ve Beko olmak üzere; adidas, Aksa, Güriş, Aygaz, Acıbadem, Network, Burger King, HDI Sigorta, Bahçeşehir Koleji, Temsa, Naturel Gaz, Erikli, Yurtiçi Kargo, Europcar, Sports ERP, HelpSteps, Idea Jeneratör, Pozitif Kurumsal Çağrı Merkezi’ne teşekkür etmek istiyorum.
2020 yılında idari personel sayısında yüzde 12.5’lik indirime gidilmiş, bunun karşılığı olarak da brüt maaşta yüzde 25 tasarruf sağlanmıştır. Ekim’de başlayan ve çalışanlarımıza borcumuz olmaması durumu devam etmekte olup, futbol takımımız ve tüm çalışanlarımız son yıllarda görülmemiş bir şekilde düzenli olarak aylık ücretlerini almışlardır.
Pandemi döneminde tüm hizmet sözleşmelerinde tasarrufa gidildi. Hemen hemen tüm servis ve satın alma sözleşmeleri yenilendi. Kişisel verilerin korunması kanunu ile ilgili olarak uzman bir hukuk bürosuyla çalışmaya başladık. Amacımız bu alanlardaki yılların ihmallerine son vermekti.
Mazbatayı aldığımız gün, bir bildirim vardı. Akatlar 1903 tesisi, borçların ödenmemesi nedeniyle Beşiktaş Belediyesi tarafından elimizden alınmıştı. Bu tesisin tüm kira borçlarını ödeyerek yeniden başlatılan ihale süreci sonucunda tesisi tekrar camiamızın hizmetine soktuk. Gerede tesislerinden kalan geçmiş dönem tüm borçları ödeyerek kulübümüzü 5 milyon dolarlık tazminat yükünden korumuş olduk. İki kez açılış töreni düzenlenen Fulya AVM’da kiracılara daha iyi hizmet vermek ve yeni kiracılar bulmak için çeşitli girişimlerde bulunarak AVM’mizin iskan ruhsatını aldık.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki iki ve üç numaralı sahalar gerekli normlara göre resmi müsabakaların oynanabileceği standartlara uygun hale getirilerek yenilendi. BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri için gerekli revizyon ve geliştirme yatırımları yapıldı.
Futbol Akademimizin eğitim müfredatı, liyakat sahibi hocalarımız tarafından yeniden tasarlandı. Sportif başarıyla akademik başarıyı birleştiren yapılan ortaya çıkarılıp Beşiktaş Akademi içindeki her işin odak noktasına bilim yerleştirildi. Bu sayede daha sağlıklı ve profesyonel bir yapıyla faaliyetlerimizin sürdürülmesi başlatıldı.
Beşiktaş değerlerine önem veren hem yeteneğe hem de karaktere yatırım yapan eşit imkanlar sunan eğiticilerini özenle seçen aile şefkatiyle çocuklarımızı gençlerimizi ülke sporuna kazandıran bir özkaynak düzenine sahip olma amacımızı sürdürüyoruz.
2020 yılında Vodafone Park’ta sürekli bakım çalışmaları yapıldı. Kale arkası tribünde ayakta seyirci için gerekli başvurular yapıldı, statik raporlar hazırlandı, resmi süreçler tamamlandı. Süleyman Seba Spor Salonu’nun sporcu, teknik adam ve hakem odaları yenilendi. BJK Akatlar Spor Kompleksi’ndeki tüm onarım işlemleri gözden geçirildi ve tribünlerimiz FIBA ve Euroleague standartlarına uygun hale getirildi. Sporium bünyesinde bulunan ahşağ bina ve basketbol sahası, Sporium’un kullanımdan çıkartılarak kulübümüzün sporcularının kullanımına sunuldu.
Basketbolda bir önceki sezonda 1.6 milyon dolar borç ve transfer yasağı vardı. Basketbol federasyonundan alacaklarımıza borçlarımız karşılığında haciz konmuştu. Göreve geldiğimizde 2.75 milyon dolar olan takım bütçesi teknik kadro da dahil olmak üzere 1.25 milyon dolar seviyelerine düşürüldü. Bütçeyi yüzde 55 oranında düşürürken takımı on üçüncü sıradan sekizinci sıraya taşıdık. Kadın basketbol takımımız da ligi altıncı sırada bitirdi. Kadın ve erkek basketbol takımlarımız mücadele ettikleri Avrupa kupalarında ilk on altı takım arasındaydılar. Can Kaan Turgut, Ege Cem Sun ve Çağdaş Kayabaşı’nı takımımıza kazandırdık. Yarışmacı olmamamıza rağmen yüksek bütçeli takımlar oluşturulmuştu. Öze dönüş projesi kapsamında yetenekli gençlere yöneldik. Kendi kendini tüketen değil, üreten bir model oluşturduk. Basketbolda 2017-18 zararı 26 milyon 500 bin, 2018-19 zararı 15 milyon iken 2019-20 sezonunu 4 milyon zararla kapattık.
Futbol A Takımımızın gol ortalaması göreve geldiğimizde 1.2, yenilen gol ortalaması 1.5 ve maç başı 1.1 puan ortalamasıyla 12. sıradaydı. Biz göreve geldikten sonra gol ortalaması 1.8, yenilen gol ortalaması 0.9 ve 2.3 maç başı puan ortalamasıyla ligi üçüncü sırada bitirdik.
TFF ve UEFA kriterleri gereği kamu borçları, pandeminin daha da bozduğu nakit akışı sonucu bizi en fazla zorlayan konuların başında geldi. Tüm bu zorlukları aştık ancak pandemi koşullarıyla mücadele ederken futbolun kurumları FIFA, UEFA’dan hiçbir destek göremedik.
Ersin, Emre, Erdoğan, Rıdvan, Kartal, Utku, Montero, Hasic, Atakan ve Güven. Amatör oyuncularımızdan Ahmet Gülay, Emirhan Delibaş, Emre Yıldız, Halil Duman, Atamer Bilgin ve Serdar Saatçı ile profesyonel sözleşme imzaladık. A Takımımızda yer bulamayan üç oyuncumuz başka takıma transfer olmuş, dokuz oyuncu amatör sözleşme yapmış, on bir oyuncu kiraya verilmiş ve beş oyuncu A Takımımıza katılmıştır.
Tüm branşlarda Beşiktaş değerlerine önem veren hem karaktere hem yeteneğe yatırım yapan gençlere eşit imkanlar sunan eğitimcilerini özenle seçen bir anlayışla aile şefkati içinde yetiştirdiğimiz gençleri ülke sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Amatör branşlarda 60 milyon civarında zarar ediyoruz. Kendi yağımızla kavrulup sporcu yetiştirmek ve NBA’ye gönderdiğimiz Alperen Şengün gibi yeni yıldızlar üretmek peşindeyiz.
Kadın futbol takımımızla gurur duyuyoruz. Kadın futbol takımımız bir ilki daha gerçekleştirdi ve 2020 yılında A. Madrid ile ülkedeki ilk uluslararası kadın futbol maçını oynadı.
12 Haziran 2020’de başlayan Bırakmam Seni kampanyası, Ödül Senin kampanyalarıyla Beşiktaş’a katkıda bulunmak isteyenlere kapılarını açtı. Büyük bir heyecan ve heves oluşturdu."
Denetim Kurulu Üyemiz Suat Anıl, Urgancılar’ın konuşmasının ardından Denetim Kurulu Raporu’nu Kongre Üyelerimizle paylaştı. Sonrasında raporların görüşülmesine geçildi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Kongre Üyelerimize hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“İki-üç gündür uykusuzum. Bana enerji veriyorsunuz, çok teşekkür ederim. Burada bulunan herkes, Beşiktaş’a hizmet etmek için buradalar. Eleştiren de eleştirmeyen de bizim dostumuz. Benim için eleştirilerin kıymeti var. Bizi zor günler bekliyor, herkesin birbirine sarılması gerekiyor.
Çok kolaydır burada konuşmak. Milleti heyecanlandırmak için masaya vurma işlerini bırakalım. Gençsiniz, saygı duyuyorum. Arkanızda Beşiktaş’ın Başkanı oturuyor, Divanı oturuyor. Kongreyi etkilemeye çalışmayı bırakın. Biz sizin derdinizi anlıyoruz. Tamer Mert benim arkadaşımdır, buraya gelmem için yazdı, çizdi. Şimdi gelmiş beni eleştiriyor. Eleştirdiği yerlere cevap vereceğim. Beraber hareket ettikleri Hürser hoca var. Ben Hürser hocayı çok görmedim. Ben seçim kazandım, karşımda beş kişi bir araya gelmişlerdi. Herkes geldi tebrik etti, maalesef Hürser hoca tebrik etmeye geldi. Ona ne yaptık, onu da bilmiyorum. Aldı Twitter’ı eline, yazıyor, çiziyor. Dün burada yoktun. Bugün de buradak yoksun. Bana sallayacaksan, iki arkadaşının yanında sen de gel. Sabah akşam yaz. Ne kolay değil mi? Ben iki kere Covid-19’a yakalanacağım, kolum kırılacak, Beşiktaş için hayatımı riske edeceğim, evden yaz Allah yaz ama burada yok. Bu doğru bir tarz değil. Buralarda olmanızı istiyorum. “Rapor açıklanmayacak, o yüzden ibra etmeyeceğiz”, bir tarz bu. Raporu açıkladık, başka bir şey buluyor. Adamın niyeti belli. Yaptığımız her şeyin bize sebebini sorun. Aker Çıtak’ı üç kere kulübe davet ettim. Fulya davasını anlat dedim, gelmedi. Çünkü burada malzeme yapacak. Ben ibra olurum olmam ama sizler bu arkadaşlara izin vermeyin. Bu yolun yanlış olduğunu öğreteceksiniz. Futbol A.Ş.’nin genel kurulunda ibra etmedik. Niye bugüne kadar dava açmamışız, inandırıcı değilmişiz. KPMG raporunu bekledik. İçinden çıkacak belgeleri istedik. KPMG raporu niye geç çıkmış. Genel Sekreterim açıkladı. Ama olmuyor, çünkü niyet başka.
KPMG raporu, Beşiktaş için mali ve idari bakımdan bir dönüm noktasıdır, hayırlı uğurlu olsun. Yanlış bir şey yapmadık. Biz bu rapor için söz verdik. Bu işin geriye dönüşü yok. Biz gerekenleri yapmazsak suçumuzun çok ağır olduğunu bilecek kadar da aklımız çalışıyor.
Bir arkadaş “Niye şerh koymadın” diyor. Eski yönetim zamanında Futbol A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi değildim, görevim yoktu. Geldiğim gün yangın yeri olan mali işlerle görevlendirildim. Daha sonra futbolun başına geçmem istendi. Daha sonra inşaat bitti, çatı bitti “Dön bizi kurtar, icra kurulu başkanı ol”. Ne yapalım, başkan emir vermiş. Beşiktaş’ın başkanı emir verince yapacaksınız kardeşim. Biz böyle bir terbiye aldık. Ben ordu komutanıyım, bana doğuda görev veriliyorsa bana batıdakinin hesabını soramazsın. Bazı şeyleri görme imkanım yoktu. Geldiğimden beri iki veya üç imzayla icraat yapıyoruz. Eski başkanın zamanında tek imza vardı. Sadece üç futbolcunun satışında yardım ettim. Birinde başkan Güney Afrika’daydı, Cenk Tosun, ortadadır nasıl iş yaptığıımız. İkincisi Atınç kardeşimiz. Üçüncüsü de Ersan Adem Gülüm. Ben Şenol Güneş ile beraber takımı ayakta tutmaya çalıştım. Ben çıkan rapordan kaçmıyorum ki. O raporda benimle ilgili ne varsa çekeceğim diyorum. Yok, kulaklarını kapatıyorlar.
Dün yapılan basın toplantısıyla ilgili ucundan kenarından konuşmak istiyorum. Helallik vermeyecekmiş. Ben senden helallik istemiyorum ki. Ben sana ne yaptım. Senin bana teşekkür etmen lazım. Sana “Paralar nerede” denirken kendini aklama fırsatı veren bir rapor çıkartmaya çalıştım. Al raporu git savun kendini. Nedir korkun? Bu bir şanstır sizin için. Biz bunu yapmasaydık sana yıllarca “Paralar nerede” denecekti. Kötü mü yaptık? Raporuna sahip çık.
Ben hiçbir zaman taraftardan sorumlu yönetici olmadım. Ben stada kimin girdiğini bilmiyorum. Dünkü genel kurulda kongre üyelerimiz “Paralar nerede” diye biz bağırdık dediler. Ben kumpasçı değilim. Kimsenin altını oymadım.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu diyor ki; “İki milyon lira, Beşiktaşlı olmayan ortaklarım için alındı”, dön oradan bu tarafa, “Sen biliyorsun, sana verdim” Bu nasıl bir cümle? Dağılmış, dağıttılar ama biz dağıtmadık, toparlasın kendini. Bugün hata yapmıştır, yarın belki de iyi bir Beşiktaşlı olacaktır. Biz kimseyi itmeyeceğiz, kakmayacağız.
İcra kurulunda görevdeyken getirilen konuları görseniz yerlere yatarsınız. Bu personeli çıkart, bu personeli al. Ne stat soran var, ne transfer var. Başkan bana bunları sormak zorundasın mı diyeceğim. DKY’den alınan dairelerle ilgili barter çekleri vardı. Bu çekler, haybeye alınmış. Bunların hepsini o günün CEO’su yaptı. Seçil Aygül o zaman CEO değildi. Uygundur Beşiktaş için bir yatırım yapmış oluruz. Ben sana tapusunu almadığın yere milyonlarca lira öde mi dedim. Onu da mı ben takip edeceğim. Tapuyu almadan parayı neden ödedin. Sorulan bu. Bu konuyla ilgili dava açıldı. Beşiktaş’ın uğratıldığı zararları takip ediyoruz. Bize sabır gösterin, vakti geldiğinde her şey size arz edilir.
Çatı faturası ile ilgili denetim kurulu diyor ki; sözleşme Fikret Orman imzalı. Ödeme Fikret Orman imzalı. Fatura Gökhan Sarı imzalı. Benimle bir alakası yok. Ben bunların olmadığını biliyorum ama canı yansın da benim çektiğimi anlasın diye söylüyorum dedi. Benim canımı acıtmak için iftira attığını itiraf ettin. Twitter’da dava kazanmış gibi arz ediyor. Benim seninle bir sorunum yok. Beşiktaş’ın menfaaatlerini korumak gibi bir yükümlülüğüm var. Beni bu görevden kimse alamayacak.
Pandemiden dolayı kongre yapamadık, sorunlar birikti. Herkes derdini anlatmaya çalıştı. Benim kapım, Hürser hocaya, Aker Çıtak’a açık. Lütfen çağırdığımız zaman gelin.
Herkes eteğindeki taşı döktü. Bundan sonra itişe kakışa gerek yok. Fikret Orman ile aramda helallik hiçbir konu yok. Bir helallik konu varsa Beşiktaş başkanlığı bittikten sonra helalleşeceğiz. Bana neler yaptığını burada anlatmayacağım. Çünkü o sebeple yapmış algısı oluşur diye korkuyorum. Anlatsam hepiniz üzülürsünüz.
Artan kurlar, düşen gelirler konusunda ayakta kalmamızı sağlamak için Camia elini cebine atacak. Divan Başkanımıza markasıyla destek olduğu için teşekkür ediyorum. O değerli, Yalçın Karadeniz’in de bu kürsüden uyarıda bulunması da değerli. Biri kötü, biri iyi olamaz. Herkesin yeri ayrı.
Bir de otopark konusu var. Benimle icra kurulunda konuşuyorsun. Bu kira neden düşmüş biliyor musunuz, çünkü üç sene kira artırılmamış. Kirayı biz artırdık. İcra kurulunda biz personel kovan, başkan da işe alan oluyor. Bu hatalara düştük. Otopark kapasitesi kiracıların taleplerine göre yeterli olmayabilir dedim. Başkanım dert etme, onlar kardeşimiz dedi. O zaman sözleşme yapmayalım dedik. Bir ay geçiyor, icra kurulu toplantısında evrak imzalatılıyor, bana gelmiyor. 15 yıllık sözleşme yapılmış. Bunun benimle ne alakası var. Şaka mı yapıyorsunuz nasıl olur benim haberim yok diyorum. Benim başkanım siz değilsiniz ki diyor. Ben Fikret Orman’ı tanırım diyor. Sonra kapıyı vurup İkinci Başkan, İcra Kurulu Başkanı’nın odasından çıkıyorsun. Helalleşeceğim de biraz daha zaman geçsin.
Bandırma’dan basketbolcu çocukları aldık, okullarına gönderiyoruz. Çocuklar çok başarılı. Bir tanesini NBA’ye gönderdik. Basketbol takımı para kazanıyor. Nasıl oldu bu. Akılla niyetle oldu.
Geldiğimiz günden beri bir tane futbolcumuza talip çıkmaz mı? Hiç çıkmadı. Gençlerimiz var, onlar bizim, onlarla yola devam edeceğiz. Taraftar bize biraz sabır gösterecek.
Sergen hoca bize kupaları getirdi. Bizim çocuğumuzdu, gurur duyduk. Şimdi Önder hocamız var. İnşallah onunla da bu başarıları elde edeceğiz. İki ayağımızı bir pabuca sığdıracağız. Bir iki sene böyle ama ondan sonra mali sorunlarını çözmeye başlayan bir Beşiktaş olacak.
Hakemlerle ilgili Beşiktaşlıların canı yanıyor. Galatasaraylılar ağlıyor, ben susuyorum. Trabzonsporlular da başladı ağlamaya çok ilginç. Ben Trabzon doğumluyum. Memleketimi seviyorum ama Beşiktaş’ı çok seviyorum, lütfen karıştırmayın. Bunu bile kullananlar var.
Seçil Bey’e biz geldiğimizden beri kasaya ne para girdi, ne çıktı çıkarır mısınız dedim. 1.5 milyar girmiş aynı para çıkmış. Söz verdiğim gibi geliri gideri eşit bir kulüp yapacağım dedim ve yaptım. Bu takım küme düşer dediler, hayır şampiyon olacak dedim, yaptık. Benim ibra olmamı niye istemiyorsun kardeş. Ne yaptım ben sana. Popülistliği bırakın. Pandemi olmasaydı artı 200 yazacaktı. Sayın Seba’dan sonra ilk olacaktı.
Niye Fulya davası yok. Bugüne kadar kulübü tek imzayla temsil eden başkanlar vardı. 2008’de inşaat sözleşmesi yapılmış. Rapor, 2010’dan sonrasını içeriyor. O nedenle yok. Peki dava neden kaybedildi. Bir kısım haklar Beşiktaş’a verildi. Diğer tarafta Beşiktaş haksız görüldü ve alındı. Yıllardır bitmeyen çile. Tahkim kısa sürede yapabileceği için böyle bir karar alındı. Tahkim diyor ki Aşçıoğlu ile yapılan sözleşme ticari bir sözleşmedir. Açılan davada Aşçıoğlu’nun hataları şu kadardır. Sizin de hatalarınız bu kadardır. Benim söylediğim 95 milyonu alıp bir yerlere vurmayın. 67’ye 33 yapılmış olmasından 95 milyon zararın kaynaklandığını binalarda bu oranın yansımadığını söyledim. O gün kongreden geçmesi için birileri bu numarayı yapmış. Yapanlara o gün soracaktınız. Sorumlusu ben değilim. Ben elimden geleni yapıyorum. Sözleşmenin arka sayfaları, bu aslında 58’e 42 diyor. Hakim bina dağılımında bunlar onun diyor. Bu hesabın bizimle alakası yok. İlk Divan Kurulu’nda açıklayacağım. Demirören’in zararlarının karşılanacağından emin olun, kağıt bende.
Buraya gelen herkese bin kere teşekkür ediyorum.”

Raporların görüşülmesinden sonra ibra oylamasına geçildi.
01.01.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında görev alan Yönetim Kurulu, idari ve mali bakımlardan oy çokluğuyla ibra edildi.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, ibra oylamasından sonra yaptığı konuşmada, “Hakkınız helal edin. İbra etmeyen arkadaşlarımın da söylediklerini dikkate alacağıma söz veriyorum” dedi.
Sayman, Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay’ın revize edilmiş halini okuduğu 2021 Mali Yılı Konsolide Bütçesi, oy birliğiyle kabul edildi.
01.01.2022 Tarihinden İtibaren Uygulanacak Yıllık Aidat Bedelinin Belirlenmesi maddesi görüşüldü. Aidat bedelinin 250 TL olması önergesi oy çokluğuyla kabul edildi.
Basketbol Faaliyetlerinin, 29.05.2020 Tarihinden İtibaren Geçerli Olmak Üzere Tüm Aktif ve Pasifi İle Birlikte Beşiktaş Basketbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.’ye Devrinin Onaylanması maddesi görüşüldü, madde oy çokluğuyla kabul edildi.
2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık