Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

23 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Önder Karaveli'nin Beşiktaş'taki yeni görevi belli oldu

Önder Karaveli'nin Beşiktaş'taki yeni görevi belli oldu

Beşiktaş, Futbol Gelişim Direktörlüğü’nün kurulduğunu ve departmanın başına Önder Karaveli’nin getirildiğini duyurdu. Edinilen bilgilere göre; resmi açıklama şöyle; 

İlklerin kulübü olan Beşiktaşımız, yine bir ilki gerçekleştirerek yeni sezon öncesi Süper Lig kulüplerinde olmayan bir departmanı hayata geçiriyor.

Yönetim Kurulumuzun kararıyla Futbol Gelişim Direktörlüğü adı altında oluşturulan bu departmanın başına geçtiğimiz sezonda 3,5 aylık süreçte Futbol A Takımımızı çalıştıran Önder Karaveli getirildi.

Özkaynak ile A takım arasında köprü vazifesini görecek olan Futbol Gelişim Direktörlüğü’nün temel amacı; Beşiktaş Futbol Akademimizden mezun olan veya olacak tüm oyuncularımızın A takım seviyesine yükselirken yaşadığı zorlukları minimum seviyeye indirmektir.

Futbol Gelişim Direktörlüğü’nün başlıca görevleri; Akademi ile A takım arasındaki iletişimi sağlarken, aynı zamanda altyapı sporcularının gelişimini takip ederek onlara özel antrenmanlar planlamak, teknik, taktik, fiziksel ve psikolojik açıdan A takıma hazır hale getirmek olacaktır. Bunların yanı sıra Akademide belirlenen elit oyuncuların aileleri ile de temas kurularak bilgilendirecek ve oyuncunun futbol dışı hayatına da destek verilecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık