Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Önder Karaveli: Çok mutluyum

Önder Karaveli: Çok mutluyum

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, Süper Kupa'yı kazanmanın sevincini şu ifadelerle dile getirdi:

“Çok mutluyum, gururluyum. Heyecanım hala devam ediyor. Final gibi bir final oldu. Rakibimizi de kutluyorum. Harika bir maç oldu. İlk yarıda oyuna hakimdik. İkinci yarıda rakibimiz baskın oynadı. İki takım da iyi oynadı. Kupayı kazanan taraf biz olduk. Kupayı Camiamıza, Beşiktaş’ı sevenlere ve aileme armağan ediyorum.

Kupa kazanmak harika bir duygu. Kazanılan çifte şampiyonluk sebebiyle bugün burada bu maçı oynadık. O kupaların kazanılmasında emeği bulunan Sergen Yalçın’ı ve oyuncuları kutluyorum.

Emirhan İlkhan iyi oynadı. Diğer genç oyuncularımızı da oynatmak isterdim. Emirhan İlkhan son derece dikkatli ve uzun yıllardır bu takımın bir parçasıymış gibi oynadı. Onun gibi arkadan gelen birçok oyuncumuz var. Gençlere inanıp onları doğru zamanda sahaya sürmeliyiz.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’yle görüntülü bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi bana teşekkür etti. Bana inanan Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. İyi şeyler yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Yarını düşünmeden görevimi yapıyorum. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Pazar günü bizi zorlu bir maç bekliyor.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık