Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Önder Karaveli açıklamalarda bulundu

Önder Karaveli açıklamalarda bulundu

“Antalyasporlu oyunculara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Güzel sözleri için Antalyaspor hocasına teşekkür ediyorum.

Beşiktaş olarak çifte kupalı şampiyon unvanıyla buradayız. Yarın tüm gücümüzle müzemize bir kupa daha kazandırmak için oynayacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Oyunla ilgili yapılması gereken ne varsa ortaya koyacağız.

Süper Kupa’nın ilk sahibiyiz. Camiamıza bir kupa daha hediye etmek istiyoruz. İzleyenlere güzel bir maç sunmak istiyoruz.

Mehmet Topal’ın ufak tefek sıkıntıları vardı, bugün semptomlar gösterince takımdan ayırdık. Oyuncularımızı İstanbul’da bırakmamızın sebebi takımı korumaktı. Covid-19 dünyada yeniden yükselmeye başladı. Bundan nasibimizi aldık. Oyunla ilgili endişemiz yok. Kadromuz bir bütündür. Oyuncularım birbirlerini aratmayacak şekilde oynayacaklardır.

U-19 Akademi Takımımızdan dört oyuncumuz bizimle. Onlar sayıyı tamamlamak için değil oyunu tamamlamak için buradalar. Bu tip krizlerden güzel fırsatlar doğar. Genç oyuncularımızın şanslarını iyi kullanacaklarını düşünüyorum. Oynama ihtimalleri gittikçe yükseliyor. Rakibimizde de vakalar var. Vakalar arttıkça sezon içinde nasıl şekilleneceğimizi göreceğiz. Genç oyuncular takımın bir parçası olabileceklerini kanıtladıkları için buradalar.

Hangi pozisyonda görev yapacağımı düşünmüyorum. Beşiktaş’ta oyunu ve oyuncu geliştiren bir parça olarak göreve devam edeceğim.

Dünya Kupası’nın oynanacağı ülkede olmak bizler için farklı bir tecrübe olacak. Güzellikleri yaşamaya ve yaşatmaya çalışacağız.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık