Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Oğuzhan Akgün'den olaylar hakkında açıklama: Yapmadığım eylemin özrü de olamaz

Oğuzhan Akgün'den olaylar hakkında açıklama: Yapmadığım eylemin özrü de olamaz

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasının bitiş düdüğünün ardından tribünlerden atlayan holigan B.Ö, Cenk Tosun’a uçan tekme atmıştı. Siyah-beyazlıların 3-2 kazandığı maçın ardından yaşanan gerginlikten sonra iki kulüpten de açıklamalar geldi.

Sözcü'den edinilen bilgilere göre; maçın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve teknik direktör Ömer Erdoğan, Beşiktaş’ın 21 yaşındaki yedek oyuncusu Oğuzhan Akgün’ü suçlamıştı. Başkan Koca, “Olayların bu hale gelmesinin sebebi, Oğuzhan denen genç oyuncunun, hocamıza, taraftarımıza ve yedek kulübesine ettiği küfür ve hakarettir. Ankaragücü-Beşiktaş maçı gergin geçer, hassas olmak gerekir” ifadelerini kullanırken sözlerini Beşiktaş Kulübü’nden özür dileyerek tamamladı.

ÖMER ERDOĞAN, OĞUZHAN’I SUÇLADI

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan da yayıncı kuruluşta Oğuzhan Akgün’ü suçlamıştı. Olayların başlama noktası olarak Beşiktaşlı oyuncunun taraftarlara küfür etmesini gösteren Erdoğan, “Genç oyuncu kazandıralım diyoruz, önce kaliteli insan kazandırmak gerekiyor” derken gözaltına alınan saldırgan hakkında başka bir ifade kullanmadı.

Maç sonunda ev sahibi takımın yedek kulübesinden bir görevli de Beşiktaş yedek kulübesine gelerek Oğuzhan’ın üzerine yürümüştü.

OĞUZHAN AKGÜN’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Maçın ardından Beşiktaşlı Oğuzhan Akgün de sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olayların başlangıç noktası olmakla suçlanan siyah-beyazlı oyuncu, “Yapmadığım eylemin özrü de olamaz” diyerek şu ifadeleri kullandı;

“Yaşanan olaylar ve ismimin geçtiği demeçler ile ilgili açıklama yapma gereği duyuyorum. Maçın son dakikalarında rakip kulübeden ve tribünden bizlere yönelik tüm tepkilere rağmen çok dikkat ederek heyecanımızı normal bir şekilde yaşadık. Rakip takım kulübesinden çıkan ve benim yanıma kadar gelen kişinin hakaretine rağmen benim rakip takımın herhangi bir sporcusuna ya da taraftarına küfür etmem söz konusu dahi olamaz. Yapmadığım eylemin özrü de olamaz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık