Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

N'Sakala'dan flaş açıklama! Valerien Ismael istedi, yönetim izin vermedi

N'Sakala'dan flaş açıklama! Valerien Ismael istedi, yönetim izin vermedi

Beşiktaş'ta geçen sezon kadro dışı bırakılan ve Fabrice N’Sakala o dönemde yaşadıklarını anlattı. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Footrcd’ye röportaj veren N’Sakala, Beşiktaş macerasının kısa sürmesiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Beşiktaş'ta kadro dışı kalmamın bambaşka bir nedeni var. Şampiyonlar Ligi’ndeki Sporting maçından sonra böyle bir şeyin olacağını hissetmiştim. Hatta ailemle paylaştım ve bittiğini söyledim. Ve o maç, benim son maçım oldu.

'SERGEN YALÇIN İSTEMİYOR' DENDİ

Sergen Yalçın’ın artık beni istemediği söylediler ama ondan sonra gelen hoca Önder Karaveli kendisinin, benim durumum için söz hakkı olmadığını söyledi. Valerien Ismael, A takıma geri dönmemi istedi ama kulüp yönetimi buna izin vermedi.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık