Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

N'Sakala korkuttu! İşte son durumu!..

 N'Sakala korkuttu! İşte son durumu!..

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Gaziantep'in konuğu olurken siyah-beyazlı ekibin deneyimli oyuncusu Fabrice N'Sakala korkuttu. Edinilen bilgilere göre; mücadelenin 70. dakikasında 31 yaşındaki oyuncu topsuz alanda yere yığıldı. N'Sakala'ya ilk müdahaleye Necip Uysal gitti. Devamında sağlık ekipleri sahaya girdi ve Fabrice N'Sakala ambulansla hastaneye kaldırıldı.

beIN Sports spikeri Özkan Öztürk, "N'Sakala'nın nefes alışverişinde bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı. Daha sonra kendisine gelen bilgiyi aktaran Öztürk, "İyi haberi verelim. N'sakala'nın bilinci açık" dedi.

Beşiktaş ise N’Sakala ile ilgili, “Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice Nsakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir” açıklamasını yaptı.

Beşiktaş kulüp doktoru Kerem Ülkü'den N'Sakala açıklaması

Beşiktaş Kulüp Doktoru Kerem Ülkü, Fabrice N'Sakala'nın durumuyla ilgili Gaziantep Fk maçı sonrası açıklama yaptı. 

Gerekli testleri daha önce yaptıklarını söyleyen Ülkü, "Oyuncumuzun da bu değerlendirmesi yazın zamanda yapılmıştı. Birçok faktör bu sıkıntıya sebep olabiliyor. Bunun içinde hava koşullarının getirdiği faktörler de var, bu hava koşullarında çok yüksek performans beklentisinin getirdiği faktörler de olabiliyor, zaman zaman oyuncular bu tip problemler yaşayabiliyor. Umuyoruz ki spor hayatının geleceğiyle alakalı herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Şimdilik ilk düşüncemiz geceyi burada geçirmesi yönünde" dedi. 

Oyuncunun geceyi Gaziantep'te geçireceğini kaydeden Kerem Ülkü, "Yarın kararımızı vereceğiz, ona göre oyuncumuzu en kısa sürede İstanbul'a sevk edeceğiz" diye konuştu. 

Necip Uysal'ın ilk yardım müdahalesi için de ülkü, "Bu tip ani durumlarda aslında en yakın kişinin oyuncuya ya da hastaya doğru müdahele etmesi sorun yaratmaz. Necip de o sırada oyuncunun kustuğunu görüp hava yolunun açık kalmasını sağlamak için oyuncuya uygun pozisyonu vermeye çalıştı. Biz de bir kaç saniye içinde olay yerine gittik. Hava yolunun açılması gerekiyordu. Onu yaptık. Çok şükür büyük bir badire atlattık" ifadelerini kullandı. 

Nsakala’ya geçmiş olsun ziyareti

Asbaşkan Emre Kocadağ, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Demir, Futbol A Takımı'nın Süper Lig’in ikinci haftasında Gaziantep FK ile oynadığı maçta rahatsızlanan futbolcu Fabrice Nsakala’yı gözlem altında tutulduğu hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Beşiktaş'tan teşekkür mesajı

Beşiktaş, web sitesinden N2Skala için geçmiş olsun dileklerini iletenler için teşekkür mesajı paylaştı:

"Futbol A Takımımızın Süper Lig’in ikinci haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı maçın ikinci yarısında rahatsızlanan, ilk müdahalesi sağlık ekibimiz tarafından yapıldıktan sonra bilinci açık bir şekilde ambulansla Gaziantep’teki bir hastaneye sevk edilen futbolcumuz Fabrice Nsakala’nın sağlığı iyi durumdadır. Nsakala’nın tetkik ve muayenesine gözlem altında tutulduğu hastanede devam edilmektedir.

Beşiktaş JK olarak; futbolcumuz Fabrice Nsakala’ya geçmiş olsun dileklerini ileten; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, Türkiye Futbol Federasyonu’na, Kulüpler Birliği Vakfı'na, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne, Galatasaray Spor Kulübü’ne, Trabzonspor Kulübü’ne, Gaziantep Futbol Kulübü’ne, İstanbul Başakşehir Kulübü’ne, Sivasspor Kulübü’ne, Göztepe Spor Kulübü’ne, Giresunspor Kulübü’ne, Çaykur Rizespor Kulübü’ne, Fatih Karagümrük Spor Kulübü'ne, Antalyaspor Kulübü'ne, Hatayspor Kulübü'ne, Kasımpaşa Kulübü'ne, Altınordu Kulübü'ne, Eyüpspor Kulübü'ne, Ümraniyespor Kulübü'ne, Erzurumspor Kulübü'ne ve Türk futbolunun tüm paydaşlarına teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık