Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

N'Koudou, Batshuayi için devrede

N'Koudou,  Batshuayi için devrede

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor. Geçtiğimiz gün Alex Teixeira, dün de Rachid Ghezzal'ın kulübe katılmasının ardından gözler bu kez forvet transferine çevrildi. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlıların gündemine giren Kongo asıllı Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi için sosyal medyada adeta sefeberlik başlatıldı! Bonservisi Chelsea'da bulunan 27 yaşındaki santrafor için twitter'da "Come to Beşiktaş" etiketini oluşturan Beşiktaş taraftarı, oyuncunun sosyal medya hesabını da mesaj yağmuruna tuttu.

Twitter'da kısa sürede 2000'den fazla tweet atılırken, Michy Batshuayi'nin İnstagram hesabındaki son gönderisine dün itibariyle 300 binden fazla "Come to Beşiktaş" yorumu yapıldı. Yönetimin, Alex Teixeira ve Ghezzal'e resmi imzaları attırdıktan sonra Chelsea ile resmi temaslara başlayacağı ifade edildi. Öte yandan önceliği Diego Costa'ya veren teknik direktör Sergen Yalçın'ın da Michy Batshuayi'ye 'olur' verdiği öğrenildi.

KEVIN N'KOUDOU DEVREDE

Beşiktaş taraftarının yanı sıra, Kevin N'Koudou da Batshuayi transferinde devreye girdi. Alex Teixeira'nın transferinde Josef de Souza büyük rol oynarken, N'Koudou da Marsilya'dan eski takım arkadaşına Beşiktaş hakkında bilgi verdi. Fransız futbolcunun, sık sık Batshuayi ile görüştüğü ortaya çıktı.

Profesyonel kulüp kariyerinde Standard Liege, Marsilya, Valencia, B. Dormund, Crystal Palace gibi takımlarda olmak üzere 348 resmi karşılaşmaya çıkan Batshuayi 128 gol, 34 asistlik performans sergiledi. Milli takımda da 35 maçta 22 gol kaydetti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık