Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Nathan Redmond Beşiktaş'tan ayrıldı!

Nathan Redmond Beşiktaş'tan ayrıldı!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta flaş bir ayrılık yaşandı. Edinilen biliglere göre; yeni sezon öncesi henüz kadrosuna takviye yapmayan, gündeme aldığı Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic’i ezeli rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe’ye kaptıran Beşiktaş; kadroda tutmak için uzun süredir uğraştığı Nathan Redmond’da da hayal kırıklığı yaşadı. Siyah beyazlıların fedakârlık yaparak yıllık ücrette teklifi 1.8 milyon Euro’dan 2.5 milyon Euro’ya kadar çıkarmasına rağmen ikna edemediği İngiliz futbolcu Redmond, Beşiktaş taraftarına teşekkür ederken ayrılık mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Güzel Beşiktaş taraftarına,

Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park’taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda - zor dönemlerde de harika dönemlerde de - siz her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız!

Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım.

Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum.

Bu bir elveda değil, bu bir “görüşmek üzere”

Sonsuz sevgilerimle,
Nathan"

28 MAÇTA 6 GOL, 6 ASİST

Beşiktaş'ta sözleşme uzatıp uzatmayacağı tartışılan Redmond, kararını ayrılık yönünde kullandı. Siyah beyazlılarda 28 maça çıkan İngiliz futbolcu 6 gol atarken 6 da asist yapmıştı.

Redmond ile İngiliz kulüplerinden Burnley ciddi şekilde ilgileniyordu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık