Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Murat Şahin: Sergen hocayı oyuna alacaktık

Murat Şahin: Sergen hocayı oyuna alacaktık

Süper Lig'de Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Murat Şahin, maç sonunda açıklamalar yaptı. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, “Sıkıntılı bir dönemden geçtik. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Sakatlıkları geçmek üzere olan oyuncularımızı korumak için oynatmadık. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar. İyi mücadele ettik. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Haklı bir galibiyet aldık. Sakat oyuncularımızın takıma dahil olmasıyla önümüzdeki periyoda hazır hale geleceğiz. Oyuncularımızın sağlığına çok önem veriyoruz.” dedi ve şöyle devam etti:

Öncelik oyuncuların sağlığı

"Sakatlık listesi kabarık ama maçların üst üste olması onları kullanamamamıza neden oldu. Risk almak istemiyoruz, oyuncu sağlığı daha önemli."

Espirili yorum

"Sergen Hoca'yı oyuna atalım dedik, cezası varmış kırmızı kart gördü. Sergen Hocanın atılması tamamen sahaya girip topa vurmasıyla ilgili. Sözlü veya fiili bir şey yok. Sahaya girerek topa vurduğu için atıldı"

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık