Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Muleka ada ekibini reddedip Beşiktaş'ı seçti!

Muleka ada ekibini reddedip Beşiktaş'ı seçti!

Beşiktaş, Wout Weghorst’un ardından Demokratik Kongolu santrforla da anlaştı. 22 yaşındaki futbolcu, yılda 1.1 milyon Euro garanti para ve maç başı 5 bin Euro karşılığında 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Kulübü Standard Liege’e ise 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay verilecek.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş, Wout Weghorst’un ardından ikinci santrfor transferini de bitirdi. Siyah beyazlılar, Demokratik Kongolu Jackson Muleka’nın bonservisi için Standard Liege ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giydiği Kasımpaşa’da 14 maçta 12 gol, 4 asist üreterek takımın kümede kalmasında büyük pay sahibi olan Muleka’nın 1-2 gün içinde kendisini resmen Beşiktaşlı yapacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

BURNLEY ÇOK iSTEDi AMA ADA’YA GiTMEYi REDDETTi

Asbaşkan Emre Kocadağ ve Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı’nın çabaları sonucu gerçekleşen bu transferde Muleka’nın tavrı büyük rol oynadı. 22 yaşındaki futbolcu, kendisini İngiliz ekibi Burnley’ye satmayı planlayan kulübüne, “Ben Beşiktaş’ta oynamak istiyorum” dedi. Siyah beyazlı kulüp, 5 yıllık sözleşme imzalayacağı Jackson Muleka’ya yılda 1.1 milyon Euro ve maç başı 5 bin Euro, Standard Liege’e ise 3.5 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay verecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık