Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

11 Mayıs 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Montero ve Pjanic'ten flaş sözler!

Montero ve Pjanic'ten flaş sözler!

Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; rakip Giresunspor'un çok fazla defans yaptığını kaydeden Francisco Montero, "Çok fazla defans yapan bir takıma karşı oynadık. Zorlu bir maçtı. Defansif olarak iyiydik rakibe şans vermedik. Gol bulamadık, çok iyi kapandı Giresunspor. Alanyaspor maçından tek fark golü bulamamamızdı. Önümde alan varsa, topla direkt gitmemi istedi hoca. Ben de bunu uyguladım maçta" diye konuştu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Miralem Pjanic, son toplarda iyi olmadıklarını söylerken "Bugün iki puan kaybettik. Maça kötü başladık. İlk yarı istediğimiz şeyleri sahaya yansıtamadık. İkinci yarı daha iyiydik, rakibi zorladık. Son kararlarda iyi değildik belki kale önünde golü atamamamız eksikti." diye konuştu.

Sakatlık sürecini atlattığını ve oynamak için hazır olduğunu belirten Miralem Pjanic, "5 haftalık sakatlık sürecim oldu. Hazır olarak döndüm. Bu son maçta da oynamayı bekliyorum. Hocamızın istediği şekilde takıma yardımcı destek olmak adına. Önümüzdeki maçlarda 11'de başlarsam daha etkili olabileceğimi düşünüyorum. Daha çok oynamayı umuyorum" dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık