Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Montella'dan Milli Takım için Semih Kılıçsoy kararı!

Montella'dan Milli Takım için Semih Kılıçsoy kararı!

Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'u 2-0 ile geçen Beşiktaş'ta ilk golü atan Semih Kılıçsoy, bu sezon ligdeki gol sayısını 8'e yükseltti. Ligde 13 maça çıkan 18 yaşındaki futbolcunun UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 1 golü bulunuyor. Edinilen bilgilere göre; Semih Kılıçsoy, Konyaspor karşılaşmasındaki performansıyla 2024 yılında Süper Lig’de gole en çok katkı yapan isim olmayı başardı. Genç santrfor, 2024’te 7 gol ve 2 asistle oynayarak toplam 9 gol katkısıyla zirvede yer aldı. Ayrıca Semih, Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper Lig’de 2024 yılının en golcü 23 yaş ve altı futbolcuları listesinde zirveye yerleşti.

EURO 2024 ROLU AÇIK! MONTELLA'DAN KARAR

Genç futbolcu, bu çıkışıyla EURO 2024'te mücadele edecek olan Milli Takım'a da göz kırpıyor. Fanatik'in haberine göre Semih'in çıkışından oldukça etkilenen teknik direktör Montella, gelecek ay Avusturya ve Macaristan ile oynanacak hazırlık maçlarında 18 yaşındaki futbolcuyu kadroya alacak.

Beşiktaş'taki formunu Milli Takım'da da sürdürmesi halinde Semih, EURO 2024 kadrosunda da olabilir.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık