Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı sonucu: 1-1

MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı sonucu: 1-1

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş, Emre Belözoğlu yönetimindeki MKE Ankaragücü ile kozlarını paylaştı. Kritik maç Eryaman Stadyumu'nda oynandı. Müsabakada Zorbay Küçük düdük çaldı. Yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Murat Temel üstlendi. Müsabaka 1-1'lik skorla sona erdi.

Ankaragücü'nün golü 21'de Sowe'den geldi. Beşiktaş'ın golünü ise 74'te Chamberlain kaydetti.

Bu sonuçla birlikte her iki takımın hanesine 1'er puan eklendi. Beşiktaş, 26 puana çıkarken, Ankaragücü 17 puana yükseldi.

CANLI ANLATIM

01' Maç başladı

18' Son anda kaleci Mert! Ankaragücü'nde Cephas, ceza sahası sol çaprazdan kaleye vurdu, kaleci Mert Günok son anda gole izin vermedi.

21' GOL | Ankaragücü Sowe ile öne geçti! Beşiktaş savunmasının uzaklaştıramadığı topa Ali Sowe, ceza sahası sol çaprazdan iki rakibine rağmen vurdu, top uzak köşeden ağlarla buluştu. 

27' Necip'ten kritik müdahale! Ankaragücü'nde Sowe, ilk rakibinden kurtularak sol çaprazdan ceza sahasına doğru hareketlendi. Savunmada Necip Uysal, kritik bir müdahale ile meşin yuvarlağı Sowe'den aldı.

56' Cenk gole yaklaştı! Beşiktaş'ta Cek Tosun, ceza sahası sol çaprazdan şansını denedi, kaleci Bahadır gole izin vermedi.

74' GOL | Beşiktaş beraberliği yakaladı! Merkezden hızla ileriye çıkan ve topla birlikte ceza sahasına giren Oxlade-Chamberlain penaltı noktasının gerisinden kaleye vurdu, top kalecinin sağından ağlarla buluştu.

 

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık