Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Milot Rashica'dan Burak Yılmaz'a destek!

Milot Rashica'dan Burak Yılmaz'a destek!

Bodo/Glimt karşılaşmasının öneminin farkında olduklarını belirten Rashica, "Hem ligde, hem de Avrupa’da geride kaldık. Grupta son sıradayız. Bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. İyi hazırlandık. Yarın elimizden geleni yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz ve yapacağız" ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre; Süper Lig’in 12’nci haftasında Başakşehir ile oynayacakları karşılaşma ile aynı gün Kosova Milli Takımı’nın İsrail ile Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde karşı karşıya geleceği ve hangi maçta görev yapacağı yönünde gelen bir soruya Rashica, şöyle cevap verdi:

"Tüm odağımız yarınki Bodo/Glimt maçında. Bundan başka bir şey düşünmüyoruz. Evet böyle durum var. Ayrıca bu FIFA kurallarıyla alakalı bir durum. Şu an odağımız bu değil, bunu konuşmanın zamanı da değil. Kulübümüz de bununla ilgili gerekli açıklamayı zaten yapar" diye konuştu.

"BURAK HOCANIN BİZE VERDİKLERİNİN KARŞILIĞINI DAHA FAZLA ÇALIŞARAK, DAHA İYİ SONUÇLAR ALARAK VERMELİYİZ"

Teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın çok çalışkan biri olduğunu ancak ona istedikleri sonuçları veremediklerini belirten Rashica, "Burak hocamız ile göreve başladığından beri çok iyi bir ilişkimiz var. Beni her zaman motive etmeye çalışıyor. İkili ilişkimiz, soyunma odasındaki tarzı, davranışları çok iyi. Bizi her zaman geliştirmeye çalışıyor. Özellikle benim kötü olduğum yanları geliştirmeye çalışıyor. Her şeyini veren, çok çalışan bir teknik direktör kendisi. Ancak üzgünüm, ona istediğimizi veremedik. Onun bize verdiklerinin karşılığını daha fazla çalışarak, daha iyi sonuçlar alarak vermeliyiz" şeklinde konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık