Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Milot Rashica: Galatasaray'ı beklemekten bıktım

Milot Rashica: Galatasaray'ı beklemekten bıktım

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberinede aktardıklarına göre; geçen sezon Galatasaray’da geçirdiği başarılı sezonun ardından ezeli rakip, kulübü Norwich City ile devam eden görüşmelerde bonservisin istediği seviyeye gelmesini beklerken araya giren Beşiktaş transferi bitirdi. Peki Kartal, sarı kırmızılı taraftarları şoke eden Milot Rashica’da nasıl mutlu sona ulaştı? İşte Kosovalı yıldızın transferinin perde arkası...

BAŞTA SADECE 3 KİŞİ BİLİYORDU

Her şey 5 Ağustos’ta başladı. Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, scout ekibinin de listesinde olan Milot Rashica’nın menajeri ile temasa geçerek fikir alışverişinde bulundu. O tarihte transferden sadece 3 kişinin haberi vardı. Başkan Ahmet Nur Çebi, asbaşkan Emre Kocadağ ve yönetici Tarkan Ser. Siyah beyazlılar, Tarkan Ser’in özel uçağı ile Norwich’e gidene kadar da kimsenin Rashica hamlesinden haberi yoktu. Sabahın erken saatlerinde Kocadağ, Milot Rashica ve oyuncunun menajeri ile Norwich’te bulunan Park Farm Hotel’de kısa bir görüşme gerçekleşti.

"BEKLEMEKTEN BIKTIM"

BU zirvede sözü ilk olarak Milot Rashica alırken Kosovalı yıldız şunları söyledi: “Türkiye’yi çok seviyorum. Galatasaray’da çok başarılı sezon geçirdim. Galatasaray yönetimi de sağ olsun benimle çok ilgilendiler ama benim işimin Zaniolo satıldıktan sonra netleşeceğini ifade ettiler. Beklemekten bıktım. İlk ciddi teklif Beşiktaş’tan geldi. Çok mutlu oldum. Bu saatten sonra bana teklif edilen paranın üstüne de çıksalar teşekkür edeceğim. Beşiktaş kulübünün önerdiği ücreti kabul ediyorum. Benim amacım Avrupa’da futbol oynamak. Suudi Arabistan’a ya da başka ülkelere de gidebilirim ama Türkiye benim ikinci vatanım.”

"TEDİRGİNİM" DEDİ, KOCADAĞ RAHATLATTI

İşte bu konuşmaların ardından Galatasaray kulübünün baskıları artmaya başladı. Hatta bir ara Milot Rashica “Türkiye’ye gelmeye çekiniyorum. Çünkü çok baskı oldu. Tedirginim” diyerek endişesini de dile getirdi. Ancak Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ “Merak etme Türkiye Beşiktaş’tır. Dünyanın en iyi takımına hoş geldin” diyerek oyuncuyu rahatlattı. Ardından da taraflar el sıkışarak sözleşme metnini imzalamak için önceki gün gece geç saatlerde özel uçakla İstanbul’a geldiler. Gece saat 04.30’da Conrad Oteli’nde Ahmet Nur Çebi ile de bir araya gelen Rashica, Türkiye’ye Beşiktaş ile geri dönmekten duyduğu memnuniyeti bizzat başkana da aktardı.

BONSERVİSİ 5.25 MİLYON EURO

Bu arada Beşiktaş, KAP’a yaptığı bildirimde Kosovalı futbolcunun transferi için Norwich City’ye 5 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödendiğini açıkladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık