Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Milli takımın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'dan Sergen Yalçın sözleri!

Milli takımın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'dan Sergen Yalçın sözleri!

Şenol Güneş'in ardından milli takım teknik direktörlüğü görevine getirilen Stefan Kuntz, Riva'daki milli takım tesislerinde açıklamalarda bulundu. Stefan Kuntz, milli takım tarihindeki 20. yabancı teknik direktör oldu. Son olarak Mircea Lucescu, 2017'de başladığı milli takım teknik direktörlüğü görevini 2019'a kadar yürütmüştü.

"Sergen'i görünce kahkahalar attım"

Beşiktaş taraftarının kalbinde taht kuran futbolcuların arasında yer alan ve şimdi ise Türkiye Milli Takım teknik direktörü olan Stefan Kuntz, Sergen Yalçın hakkında şu ifadeleri kullandı:

"O zamanki kaptanım Rıza Çalımbay, Şifo Mehmet. Onları hatırlıyorum, Sergen'i görünce kahkahalar attım. Onun teknik direktör olması, şampiyon olmasına saygı duyuyorum. Türk bayrağına bakarak başarılarımızı kutlayacağız. Türk futbolunun potansiyelini biliyorum. Başarılı olacağımıza inanıyorum."

"Hayatımda oynadığım en iyi orta saha oyuncusuydu"

"Sergen'in şu an en önemli değerlerinden birisinin disiplin olduğunu duydum. Sergen hayatımda oynadığım en iyi orta saha oyuncusu. O zaman öncelik listesinde ilk sırada disiplin olduğunu söyleyemem. En kısa sürede kendisiyle görüşmek istiyorum. Rıza Çalımbay beni aradı ve başarı diledi. Bu etkileşimi ve bilgi alışverişini milli takımın içine katabilirsek başarılı olabileceğimizi düşünüyorum."

"Kesinlikle Türkçe öğreneceğim"

"Türkçe'yi kesinlikle öğreneceğim, zamanında Beşiktaş'ta oynarken kullandığım Türkçe kelimeleri de hatırlayacağım."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık