Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Mazbatalarını aldılar!

Mazbatalarını aldılar!

Beşiktaş'ta ikinci kez başkan seçilen Ahmet Nur Çebi mazbatasını aldı ve açıklamalar yaptı. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş'ta ikinci kez başkan seçilen Ahmet Nur Çebi mazbatasını aldı ve açıklamalar yaptı.

Vodafone Park’ta gerçekleştirilen mazbata törenine; divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk, başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, seçme ve sicil, disiplin ile denetleme kurulu başkanları ve üyeleri, katıldı. Çebi “Yeni yönetim kurulu üyelerini ve başkan olarak beni seçen, Beşiktaş’ın en üst kurulu olan genel kurula bize gösterdiği teveccühler için teşekkür ediyorum” dedi.

DOKUZ YILDA BEŞİNCİ MAZBATA

Çebi yönetim kurulunda önemli değişiklikler olduğuna işaret ederek şunları söyledi: “Yepyeniyiz, enerji doluyuz. Benim 9’uncu senem. 5’inci mazbata alışım. Bir tek içinizde eski olan benim ve Avukat Engin Baltacı ağabeyimiz. Emre Kocadağ ve Umut Şenol kardeşimiz var. Ama araya 1, 2 tane de tecrübeli koymakta fayda var. Dolayısıyla Beşiktaş için çalışacağımıza, Beşiktaş’ı yukarılara taşıyacağımıza, Beşiktaş’ın menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımıza, Beşiktaş’ımızın sportif başarılarla camiasını mutlu edeceğine, bu hırsla çalışacağımıza, yönetim kurulum adına hepinizin önünde söz veriyorum.

Ahmet Nur Çebi, mazbata töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Öncelikle böyle büyük bir çınarı, büyük bir kulübü kuran, yıllarca yöneten ve burada emekleri olan bugün aramızda olmayan tüm Beşiktaşlı değerleri rahmetle anıyorum. Kendilerine minnet duygularımı huzurlarınızda arz ediyorum.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul’da seçimi son derece sağlıklı ve huzurlu yöneten tüm çalışanlara ve bu organizasyonu başkanımızın dediği gibi herkesin kabulleneceği, saygı duyacağı bir şekilde yürüten divana bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ederim.

Şunu da ifade etmek istiyorum ki, bu kulüpte emeği geçen rahmetli olan ve hala yaşayan tüm sporcularımıza ve çalışanlarımıza huzurlarınızda saygılarımı arz ediyorum. Yeni Yönetim Kurulu Üyelerini ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak beni seçen Beşiktaş’ın en üst kurulu olan Genel Kurula bize gösterdiği teveccühler için teşekkür ediyor ve en derin saygılarımı arz ediyorum.

Bu vesileyle Disiplin Kurulu, Denetim Kurulu, Seçme ve Sicil Kurulu’nun başkan ve üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum, muvaffakiyetler diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde saygıyla Beşiktaş’ın menfaatlerini önde tutan kişiler olarak bizlerle beraber yol yürüyeceklerine hiç şüphem olmadığını belirtmek istiyorum.

Yeniyiz, yepyeniyiz, enerji doluyuz. Evet bu benim dokuzuncu senem. Beşinci mazbata alışım. Bir tek içinizde eski olan benim, bir de Avukat Engin Baltacı ağabeyimiz, Emre Kocadağ ile Umut Şenol kardeşimiz var. Araya birkaç tane tecrübeli eklemekte fayda var.

Dolayısıyla Beşiktaş için çalışacağımıza, Beşiktaş’ı yukarılara taşıyacağımıza, Beşiktaş’ın menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımıza, sportif başarılarla camiasını mutlu edeceğine, bu hususta çalışacağımıza ben Yönetim Kurulum adına hepinizin önünde söz veriyorum. Allah Beşiktaş’a ayakta kalmayı sonsuza kadar nasip etsin, çocuklarımıza, torunlarımıza buraları yönetmek ve camianın bir parçası olmasını nasip etsin diyorum. Saygılar sunuyor ve teşekkür ediyorum.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık