Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Maçın bitmesi gerekirken, bir dakikadan fazla süre geçti

Maçın bitmesi gerekirken, bir dakikadan fazla süre geçti

Vodafone Park'ta 3-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, hakem kararlarına isyan etti. Siyah-beyazlılar, Ali Palabıyık'ın 5 dakika verdiği uzatmanın ardından 90+7'de gelen gole tepki gösterdi. Josef de Souza, sosyal medyadan “Soyunma odasına gittiğimde aslında maçın bitmesi gereken zamanın üzerinden bir dakikadan fazla süre geçtiğini gördüm. Gerçekten çok üzücü” açıklamasını yaptı.

FAULE İNCELEME YOK

ADANA DS'nin 3. golü öncesi Balotelli'nin Montero'nun omuzlarına basıp yüzünü kapaması fotoğrafı Beşiktaşlıları çıldırttı. VAR odasından pozisyonu izleme tavsiyesi gelmeyince hakem Palabıyık golü verdi. Bu arada Beşiktaş'ın Larin ile bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Siyah-beyazlılar, VAR'ın ofsayt çizgisinde hata yaptığı görüşünde. Yorumcu Rıdvan Dilmen de teknolojide hata olduğunu belirtip “Beşiktaş'ın bariz golü güme gitti” dedi.

VİDA ÇIKTI KALE AÇILDI

SİYAH-beyazlılar Domagoj Vida'nın sakatlığı sonrasında savunmada büyük düşüş yaşadı. Defansın bel kemiği olan Hırvat yıldızın oynadığı ilk 4 haftada kalesini gole kapatan Beşiktaş, Vida'nın yokluğunda çıktığı 3 karşılaşmada ise kalesinde tam 8 gol gördü. Kartal, Dortmund'dan 2, Antalya ve Adana DS'den 3'er gol yedi.

KÂBUS SÜRÜYOR

BEŞİKTAŞ'IN sezon başından bu yana en dertli olduğu konu sakatlıklarda çile bitmek bilmiyor. Üst üste yaşanan kayıplar sonrası kadro kurmakta zorlanan teknik heyete yarın oynanacak Altay maçı öncesi 2 kötü haber daha geldi. Adana Demirspor maçında sakatlanan Ghezzal ve Batshuayi'nin İzmir deplasmanında forma giyemeyeceği öğrenildi. MR'ı çekilen Welinton ile Atiba'nın durumları ise maç günü belli olacak.

Siyah-beyazlılarda Vida, Umut Meraş, Teixeira, M. Topal ve Necip'le birlikte Altay maçı öncesi sakatlık yaşayan sayısı 9'a çıkmış oldu. Teknik heyet N'Koudou'yu için ise sağlık heyetinden gelecek raporu bekliyor. Rosier'in de kırmızı kart cezası nedeniyle Beşiktaş'ta Altay maçı öncesi 10 eksik bulunuyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık