Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Maça damgasını vurdu! Aboubakar'dan açıklama: Birlikte savaşıyoruz

Maça damgasını vurdu! Aboubakar'dan açıklama: Birlikte savaşıyoruz

Beşiktaş'ın Giresunspor'u 3-1 mağlup ettiği Süper Lig'in 28. hafta maçında en çok konuşulan isim Aboubakar oldu. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar, Giresunspor karşısına; Mert Günok, Onur Bulut, Roman Saiss, Omar Colley, Masuaku, Amir Hadziahmetovic, Ghezzal, Salih Uçan, Nathan Redmond, Cenk Tosun ve Aboubakar 11'i ile çıktı.

Beşiktaş'ta 11’de başlayan Cenk Tosun, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Girdiği ikili mücadele sonrası kasığında yaşadığı problem nedeniyle kendini yere bırakan Cenk’e ilk müdahaleyi saha içinde Beşiktaş sağlık ekibi yaptı. Ancak 31 yaşındaki santrfor, maça devam edemedi ve yerini 35. dakikada Gedson Fernandes’e bıraktı.

Cenk Tosun kenara geldiği dakikalarda Beşiktaş 1-0 yenik durumdaydı. Ancak Aboubakar sahneye çıktı ve 39. dakikada penaltıdan kaydettiği golle skoru eşitledi. İlk yarının son anlarında ise bir kez daha ağları havalandıran Aboubakar, maça damga vuran isim oldu.

GOLDEN SONRA DİKKAT ÇEKEN SEVİNÇ

Aboubakar kaydettiği ikinci golün ardından Giresunsporlu Alexis Perez'in karşısına geçip bir süre gözlerine baktı. Sonrasında iki takımın oyuncuları da araya girdi.

3 YIL SONRA BAŞARDI

Kamerunlu yıldız, Kasım 2020'deki Fenerbahçe maçının ardından ikinci kez bir Süper Lig karşılaşmasının ilk yarısında iki golü Giresunspor filelerine gönderdi.

5 MAÇTIR BOŞ GEÇMİYOR

Aboubakar, son 5 lig maçının tamamında ağları havalandırdı ve süreçte 6 gol atarken 1 de asist yaptı.

İşte Aboubakar'ın son 5 maçta gol attığı rakipler;

Giresunspor
Fenerbahçe(d)
İstanbulspor
Başakşehir(d)
Ankaragücü

"BİRBİRİMİZE YARDIM EDİYORUZ"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Vincent Aboubakar, şu ifadeleri kullandı:

 

“Takım arkadaşlarım gerçekten çok iyi. Birlikte oynuyor birlikte savaşıyoruz. Sahada iyi bir karakter gösteriyoruz. Birbirimize yardım ediyoruz. Ve bu birlikteliğin sonucunda maçları kazanıyoruz. Önümüzde Trabzonspor maçı var. Tabii Trabzonspor büyük bir takım. Onlarla oynanacak her maç zor olur. Biz iyi hazırlanacağız. Takım ruhunu göstermek için çalışacağız.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık