Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Maç kadrosuna giremedi, maçı tribünden takip etti

Maç kadrosuna giremedi, maçı tribünden takip etti

Beşiktaş’ta Dele Alli ile birlikte Umut Meraş ve Atiba da maç kadrosunda yer almadı. Dele Alli bu sezon ligde sakatlık nedeniyle Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında forma giymedi. Teknik direktör Şenol Güneş, antrenmanlardaki performansını yetersiz gördüğü İngiliz futbolcuyu tribüne gönderdi. İngiliz yıldız; Galatasaray, Gaziantep, Adana Demirspor ve Kasımpaşa maçlarında kadroda olmasına rağmen oyuna dahil olmadı.

Beşiktaş'ta Dele Alli kararı!

Sol bek transferi yapmak için şartları zorlayan Beşiktaş'ta hali hazırda 15 yabancı oyuncu bulunuyor. Edinilen bilgilere göre; yabancı sol bek gelmesi durumunda bir oyuncunun lisansının askıya alınması ya da sözleşmesinin feshedilmesi planlanıyor. Beşiktaş'ta sözleşmesi feshedilmeye en yakın isim Dele Alli görünüyor. İngiliz oyuncunun etkisiz performansı teknik heyeti bu düşünceye itti. Dele Alli, Beşiktaş'ta bu sezon 16 maçta 2 gol kaydetti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık