Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Lyanco transferi iptal oldu! Serdar Sarıdağ'dan flaş yorum! Beşiktaş’ın en büyük sorunu bilgi sızıntısı

Lyanco transferi iptal oldu! Serdar Sarıdağ'dan flaş yorum! Beşiktaş’ın en büyük sorunu bilgi sızıntısı

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerini yürütmek üzere İstanbul'a getirdiği Brezilyalı stoper Lyanco'nun, iddialara göre; dizindeki sakatlık sebebiyle sağlık kontrollerinden geçemediği açıklandı. Edinilen bilgilere göre; Saiss'le resmen yollarını ayırmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, Southampton'la Lyanco transferi konusunda görüşmeler yapıyordu.

Fenerbahçe'nin de 26 yaşındaki oyuncu için devreye girmesiyle Beşiktaş elini çabuk tutmuş ve Southampton'la bonservisi konusunda anlaşmaya varmıştı.

Kulüplerin anlaşmasının ardından Brezilyalı stoper İstanbul'a davet edilmiş ve iki gün önce İstanbul'a gelmişti. 2 gündür süren sağlık taramaları sonucunda Lyanco'nun dizinde bir problem olduğu ve transferin iptal edildiği öğrenildi.

"Beşiktaş’ın yıldız transferinden önce bir iç temizliğe ihtiyacı var"

Usta spor yorumcusu ve yazarı Serdar Sarıdağ, Beşiktaş hakkında aşağıdaki değerlendirmelerde bulundu:

"Lyanco… Rüzgar gibi geçti dersek yalan olmaz. Yalan demişken bu konu hakkında da inanılmaz bir bilgi kirliliği var gibi geliyor bana. Bu konudaki en önemli şüphem ise oyuncuyla sözleşme durumu varken, medyaya oyuncunun sakatlığı var bilgisinin sızdırılması. Bu sızdırma sonucunda yönetime “sakat adamı nasıl getirirsiniz” eleştirileri geldi. Dizinden hiç ameliyat geçirmemiş o bir kenara dizinden dolayı maç bile kaçırmamış bir oyuncunun basına sakat diye sızdırılması bana tuhaf geldi. Sakın yanlış anlaşılmasın elbette Beşiktaş, risk barındıran bir oyuncuya çok büyük paralar bağlamamalı. Bu nedenle kontrat değişti. Performansa dayalı ve sakatlık halinde para almama gibi özel maddelerin olduğunu öğrendim. Üstelik şu an ameliyatlık bir durum olmamasına rağmen. Ama risk var mı evet var. Belki iki ay belki iki sene belki de hiç sakatlanmayabilir. Aboubakar’ın şu anki dizi daha facia durumda ama bugün çıktı iki gol attı. Üstelik eskisinden daha fazla paraya oynuyor. Peki bu acil ameliyat sızıntısını kim yaptı? Ve neden yaptı. Beşiktaş Yönetimi elbette bu oyuncu almama hakkı var. Fakat kimse Beşiktaş Yönetimi’ni sızıntılarla yönlendirmeye çalışmamalı. Son dönemlerde Beşiktaş’ı algıyla çok küçük göstermeye çalışan paylaşımlar dikkatimden kaçmıyor. Bazı olumsuz haberler kulübü takip etmeyenlerde bile çıkıyor. Beşiktaş’ın yıldız transferinden önce bir iç temizliğe ihtiyacı var. İçerideki bilgiyi gizli tutma konusunda en başarılı isim Fatih Terim’di. Fikret Orman hep bize “Benim görevim içerideki bilgiyi gizli tutmak sizin göreviniz ise bilgiyi bulup yazmak” derdi. Doğru mu evet doğru. Ama buradaki durum çok farklı. Beşiktaş, sosyal medyadan atılacak twitlerle yönetilecek bir kulüp değil. Lyanco giderken gözleri dolmuş. Tüm şartları kabul etmiş. “Ben çılgınım bu taraftar da benim gibi çılgın” dedi. İkinci bir Pascal Nouma gibi olabilirdi. Yanlış anlaşılmasın Lyanco alınır alınmaz. Vahim olan Beşiktaş’ın politikasını belirleyen sızıntılar. Beşiktaş’ın en büyük sorunu bu. Ve bu durum çözülmedikçe bundan sonraki her yönetim bu sorunları yaşar."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık