Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Lugano Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Lugano Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Lugano Beşiktaş maçı, Siyah Beyazlı temsilcimizin Avrupa'ya veda mücadelesi olacak. Avrupa'da 242'nci kez mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş, galibiyet elde ederek evine moralli dönmeyi amaçlayacak. Peki ,Lugano Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler ve muhtemel 11'ler bilgisi...

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 6. ve son maçında 14 Aralık Perşembe günü oynanacak müsabakada TSİ 23.00'te Lugano'ya konuk olacak. Karşılaşma Exxen üzerinden canlı izlenebilecek.

Lugano - Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

Lugano: Amir, Hajrizi, Hajdar, Lukas, Espinoza, Macek, Sabbatini, Cimignani, Steffen, Vladi, Mahmoud.

Beşiktaş: Ersin, Onur, Amartey, Necip, Tayfur, Chamberlain, Amir, Salih, Zaynutdinov, Cenk, Muleka.

Beşiktaş'ın Avrupa karnesi

Beşiktaş, Lugano maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 242. sınavına çıkacak. Geride kalan 241 müsabakada siyah-beyazlı takım, 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 103 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 318 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 365 gol gördü.

Henüz galibiyeti yok

Beşiktaş, grup aşamasına gelene kadar ise hiç kaybetmedi. 2. Eleme Turu’nda Tirana’yı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla mağlup eden siyah-beyazlı ekip, 3. Eleme Turu’nda da Neftçi’yi 3-1 ve 2-1’le geçti. Kara Kartal play-off’ta ise Mircea Lucescu’nun takımı Dinamo Kiev’i 3-2 ve 1-0 yenmişti.

Beşiktaş'ın grubundaki puan durumu

Club Brugge: 14 puan
Bodo/Glimt: 10 puan
Lugano: 4 puan
Beşiktaş: 1 puan.

Beşiktaş'ta eksik çok

Beşiktaş'ta Mert Günok, Omar Colley, Umut Meraş, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Milot Rashica ve Ante Rebic'in, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden oyuncuların yanı sıra kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Jean Onana, Eric Bailly ve Vincent Aboubakar da Lugano mücadelesinde yoklar.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık