Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

23 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Larin, Cristiano Ronaldo'yu geçti

Larin, Cristiano Ronaldo'yu geçti

Beşiktaş'ın gol ayağı Cyle Larin, Kanada Milli Takımı’ndaki performansıyla siyah beyazlıların yüzünü güldürürken zorlu Alanya ve Ajax karşılaşmaları öncesi camiaya umut verdi. Spor Arena'dan İsmail Er'in göre; 2022 Dünya Kupası Kuzey Amerika Elemeleri’nde Kanada, güçlü rakibi Meksika’yı 2-1’le geçerken başrolde Larin vardı. 26 yaşındaki futbolcu 45 ve 52. dakikalarda fileleri havalandırırken Kanada’nın Meksika’yı 21 yıl sonra yenmesinde büyük pay sahibi oldu.

Atiba Hutchinson da rekor kırdı

Cyle Larin, milli takımdaki gol sayısını 22’ye yükseltti ve kırmızı beyazlıların en golcü futbolcu rekoruna ortak oldu. 22 gollü Kanadalı eski futbolcu Dwayne De Rosario bunu 81 maçta gerçekleştirirken aynı gol sayısına Cyle Larin 44 maçta ulaştı. Kanada formasıyla maç başına 0.5 gollük istatistik tutturan siyah beyazlı yıldız, bir gol daha atması durumunda Kanada’nın en golcü futbolcusu olacak. Bir diğer Beşiktaşlı Atiba da ülke tarihinin en çok forma giyen futbolcusu (90 maç) oldu.

Henüz yenilgileri yok

Beşiktaşlı yıldız ayrıca 2021 takvim yılı içinde milli formayla 14 gole ulaşırken birçok yıldızı geride bıraktı. Aynı yıl içinde Kylian Mbappe 8, Lionel Messi 9, Robert Lewandowski ve Romelu Lukaku 11, Cristiano Ronaldo ise 13 gol kaydederken Larin 14 gole imza attı. Larin ve arkadaşları eleme grubunda henüz yenilgi almazken bu performanslarını sürdürürlerse ülkelerini 36 yıl sonra Dünya Kupası’na taşıyacaklar

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık