Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Konyaspor önünde yepyeni bir Beşiktaş!

Konyaspor önünde yepyeni bir Beşiktaş!

Aboubakar’ın dönüşüyle birlikte çift forvete geçecek olan Santos’un Kamerunlu golcü ile Semih’i yanyana oynatması bekleniyor. Yerlide Mert ve Semih’in yeri garanti. 3. isim ise sağ bekte Onur-Svensson, stoperde Talha-Colley tercihine göre netleşecek. Joe Worral’ın yanı sıra diğer yeni transfermer Al Musrati ile Ernest Muci de taraftarın önünde ilk sınavlarına pazartesi ligde çıkacak.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; bu sezon üst üste gelen sakatlıklar, kadro dışı kararı ve Afrika Kupası nedeniyle kadro konusunda büyük sıkıntı çeken Beşiktaş, yeni transferleriyle Konyaspor önüne yepyeni bir kimlikle çıkmaya hazırlanıyor. Uzun bir aradan sonra ilk kez ideal 11’i ile sahaya çıkmaya hazırlanan siyah beyazlılarda teknik direktör Santos’un pazartesi günü sahaya süreceği kadroda kalede Mert’in yeri garanti. Sağ bekte ise Portekizli çalıştırıcı Onur ile Svensson arasında bir tercih yapacak.

YENİ TRANSFERLER SAHNE ALACAK

Stoperde yeni transfer Joe Worral’ın partneri ya Colley olacak ya da Tayyip Talha. Afrika Kupası için takımdan ayrıldığından bu yana sol bekte eksikliği ciddi olarak hissedilen Arthur Masuaku pazartesi günü formasına kavuşuyor. Kayseri’de ikinci yarıda şans bulan Al Musrati de 11’de ilk sınavına seyircisi önünde çıkacak. Libyalı oyuncunun yanında Gedson şans bulacak. Orta sahanın sağında Rashica, solunda Ernest Muci’nin görev yapması bekleniyor.

ÇİFT SANTRFORLU KARTAL SAHADA

Kadro dışı bırakılmasının ardından affedilen, Afrika Kupası’nda yaşadığı sakatlığı da atlatan Aboubakar da Konya mücadelesiyle birlikte formasına kavuşacak. Kamerunlu golcünün dönüşüyle son dönemin formda ismi Semih Kılıçsoy’u kesmek ya da bölgesine değiştirmek istemeyen Santos, takımını çift santrfor ile sahaya sürmeyi planlıyor. Mert ve Semih’in ardından sahaya çıkacak 3. yerli ise antrenman performanslarına göre Onur ya da Tayyip Talha olacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık