Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Konyaspor - Beşiktaş 44. kez karşı karşıya!

Konyaspor - Beşiktaş 44. kez karşı karşıya!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda arabam.com Konyaspor ile karşılaşacak. Edinilen bilgilere göre; 14 Ocak Cumartesi günü Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile İbrahim Çağlar Uyarcan yapacaklar. Ümit Öztürk dördüncü hakem olacak.

Kara Kartal, İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor karşısında galip gelerek Süper Lig’de galibiyet serisi yakalamak istiyor. Bu müsabaka öncesi ligde geride kalan maçlar sonrası Beşiktaş, 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile topladığı 29 puanla 5. sırada yer alıyor. Konyaspor ise 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu aldığı 27 puanla 7. sırada bulunuyor.

Süper Lig’de 44. randevu

Beşiktaş, Konyaspor ile Süper Lig’de daha önce 43 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde siyah-beyazlılar 23, Konyaspor ise 8 kez sahadan 3 puan ile ayrılan taraf oldu. 12 mücadele ise beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu karşılaşmalarda Beşiktaş, 77 kez rakip fileleri havalandırırken, Konyaspor da 39 gol ile karşılık verdi. İki ekip arasında geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan müsabakada taraflar sahadan 1- 1’lik eşitlikle ayrılmıştı.

Beşiktaş’ın deplasman karnesi

Bu sezon Süper Lig’de 7 kez deplasman giden Beşiktaş, söz konusu maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Siyah-beyazlılar 12 gol atıp kalesinde de yine 12 gol gördü. Konyaspor da bu sezon ligde evinde oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik alırken, sadece 1 defa mağlup oldu.

Kartal’da 5 oyuncu sınırda

Siyah-beyazlılarda bu karşılaşma öncesi 5 oyuncu sarı kart sınırında yer alıyor. Salih Uçan’ın sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyeceği Beşiktaş’ta Cenk Tosun, Souza, Nathan Redmond, Roman Saiss ve Gedson Fernandes, Konyaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Kayserispor ile deplasmanda oynanacak maçta görev alamayacak.

Öte yandan Kara Kartal’da Rachid Ghezzal ve Josef De Souza sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.

Beşiktaş'ta maç hazırlıkları tamamlandı

Beşiktaş, maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Basına kapalı idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başlayan idman, 5’e 2 çalışmasının ardından oynanan çift kale taktik maçıyla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, deplasmanda arabam.com Konyaspor ile oynayacağı maç için bugün saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Konya’ya gidecek. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık