Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kazanmak için sahada olacağız

Kazanmak için sahada olacağız

Josef de Souza açıklamalarda bulundu. Josef, “Artık oturmuş, birbirini tanıyan bir takımız. Bunun üstüne aramıza katılan yetenekli oyuncular var. Şampiyonlar Ligi’nde kendi liglerini şampiyon tamamlamış takımlarla karşılaşacağız. Zor maçlar olacak. Biz de iyi bir takımız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Taraftarımızla yeniden buluşmak çok özeldi. Taraftarlarımız yarın bizimle aynı heyecanı yaşayacak ve bizi besleyecekler. Bundan şüphe duymuyoruz.
Maçlarda favori göstermek imkansız. Sahada mücadele eden, hep beraber hareket edebilen takımlar maçlarda galibiyete yakın oluyor. Oynayacağımız maçlarda hiçbir takımı favori olarak görmüyorum. İyi mücadele eder ve dayanışma halinde oynarsak tabii ki kazanabiliriz.
Kaliteli oyuncularla bir arada olmak ve oynamak iyi hissettiriyor. Pjanic çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu. Atiba da en az Pjanic kadar iyi bir oyuncu.
Kulübün gelişiminde pay sahibi olmaktan mutluluk duyuyorum. Şampiyonlar Ligi’nde tek hedefimiz gruptan çıkmak. Bugüne kadar oynadığımız oyunu devam ettirebilirsek bu mümkün” diye konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık