Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartallardan derbi yorumu: Hayal kırıklığı yaşıyoruz! Bu maçı telafi edeceğiz!

Kartallardan derbi yorumu: Hayal kırıklığı yaşıyoruz! Bu maçı telafi edeceğiz!

Beşiktaşlı futbolculardan Muleka ve Tayfur Bingöl, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; maçta konsantrasyon sorunu yaşadıklarını kaydeden Muleka, "Şampiyonluğa oynuyorsanız bu tip maçları kazanmanız gerekiyor. Maçın başından sonuna kadar konsantrasyonda sorun yaşadık. Şimdi yapmamız gereken kafamızı kaldırmak ve bir sonraki maça odaklanmak" dedi.

Takım olarak kötü olduklarını kaydeden Kongolo oyuncu, "Tabii ki de hücum hattında etkili olmanız gerekiyor. İki üç pozisyon bulduğunuzda bu tip maçlarda hücumda etkili olmalıyız. Bugün fırsatlar yakaladık ama konsantrasyon seviyemiz yeteri kadar yüksek değildi. Bitiricilik anlamında yeteri kadar yüksek seviyede hareket edemedik. Hayal kırıklığı yaşıyoruz" sözleriyle öz eleştiri yaptı.

“Bu maçı telafi edeceğimize eminiz”

Tayfur Bingöl ise; “Maça çok iyi hazırlanmıştık. Birkaç tane net pozisyon yakaladık. Golleri bulabilseydik galip olabilirdik. Bu maçı telafi edeceğimize eminiz. Top toplayıcı kardeşimiz, topu bana atması gerekirken beni çağırdı. Bu tarz maçlarda böyle şeylerin olmaması gerekiyor. Zamandan çalmak için top atılmıyor, biz de reaksiyon gösteriyoruz. Bu tarz olayların olmaması için eğitim verilmesi gerekiyor." dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık