Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartallardan açıklamalar!

Kartallardan açıklamalar!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, D Grubu son maçında Lugano'yu deplasmanda 2-0 mağlup etti. Gruptan çıkma şansını dördüncü maçlar sonucunda kaybeden Siyah-beyazlılar, Avrupa'ya galibiyetle veda ederken grubunu da üçüncü sırada tamamladı. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlı futbolcular maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Emirhan Delibaş: “Bana şans veren Rıza hocama teşekkür ederim”

 

“Bizi burada destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Kazanmak güzel. Bana şans veren Rıza hocama teşekkür ederim. Daha fazla forma şansı bulmak için elimden geleni yapacağım. Emrecan adına mutlu oldum, gol attı ve iyi oynadı.”

Ersin Destanoğlu: “Kazandığımız için mutluyum”

 

“Kazandığımız için mutluyum. Avrupa macerasına iyi başlayamadık. Bu kulvarı iyi bir şekilde bitirelim istedik. Benim adıma da güzel bir maç oldu. Çalışmaya devam ediyorum. İki tane lig maçımız var, o maçları da kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bize her yerde destekliyorlar. Taraftarlarımızın eleştirilerini doğal karşılıyorum.”

Serkan Emrecan Terzi: “6 yaşımdan beri bu anı bekliyordum”

 

“Beşiktaş formasıyla ilk maçıma çıktım. Çok heyecanlıydım, gözüme uyku girmedi. 6 yaşımdan beri bu anı bekliyordum. Forma şansı verdiği için hocama teşekkür ederim. Şans geldikçe elimden geleni yapacağım. Hissederek topa vurdum. Golü attıktan sonra herkese sarıldım. Bana destek olan başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ederim.”

Mustafa Erhan Hekimoğlu: “Çok mutluyum”

 

“Çok güzel bir galibiyet aldık. Taraftarlarımızın desteğiyle kazandık. Bana şans veren hocama teşekkür ederim. Çok mutluyum. Büyüklerimiz bize destek oluyor. Daha çok çalışıp üstüne koyarak devam etmek istiyoruz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık