Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartallardan açıklamalar!

Kartallardan açıklamalar!

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Beşiktaş, Gedson Fernandes'in harika golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Edinilen bilgilere göre; maçın ardından siyah-beyazlı futbolcular açıklamalarda bulundu.

Gedson Fernandes: “Gol attığım için mutluyum”

“Sezonun ilk maçıydı, önemliydi. İyi başladık, güzel başladık. Gol attığım için mutluyum. Böyle devam edip önümüzdeki maçlara odaklanmak zorundayız. Normalden daha düşük bir tempo ile oynadık. Beşiktaş, taraftara alıştırdığı hızlı oyunu oynayacak kapasiteye sahip bir takım. Hafta içi maçımız var, önümüzde maçlar var. O maçlarda takım arkadaşlarımızla beraber üst seviyede oyunu göstereceğimizi biliyorum.”

Arthur Masuaku: “Lige iyi bir başlangıç yaptık”

“Lige iyi bir başlangıç yaptık. Galip gelerek lige başlıyoruz. Takım olarak ilk yarıda kötüydük. İkinci yarıda daha sabırlı oynayıp tehlikeler yarattık. Özgüvenimiz için iyi bir galibiyet oldu. Perşembe günü bir maçımız var. Daha iyi bir performans ile o maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Özgüvenli ve güçlü bir başlangıç yapmamız gerektiğini konuştuk."

Onur Bulut: “Sabırlı oynamamız gerekiyor”

“İlk yarı biraz zorlandık. Ancak sabırlı oynamamız gerekiyor. Bunu da ikinci yarı yaptık. Devre arasında kendi aramızda konuştuk. Boşluk bulup aralara girmemiz gerekiyordu. Antrenmanlarda bunları zaten çalışıyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunları en başından en sonuna kadar yapmamız gerekiyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Günden güne kendimi daha iyi hissediyorum burada.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık