Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartallardan açıklamalar!

Kartallardan açıklamalar!

Beşiktaşlı futbolculardan Cenk Tosun, Mert Günok ve Salih Uçan, maçında ardından konuştu.

Cenk Tosun: “Kazanmayı bildik”

“Evimizde oynamayı seviyoruz. Taraftarlarımız bize ayrı bir güç veriyor. Taraftarlarımız bugün yine muhteşemdi. Maça iyi başladık. İlk on beş dakikada rakibe top göstermedik. Devreden önce ikinci golü bulmamız iyi oldu. İkinci yarı daha iyi olabilirdik. Rakibe çok pozisyon verdik ve sonunda golü kalemizde gördük. Sonrasında defansa çekildik. Kazanmayi bildik. Üç puanı almak önemliydi. Bizim için önemli haftalar geliyor. O maçları hatasız geçmek istiyoruz. Şampiyonluk yarışının içinde olduğumuzu söyleyebilirim.”

Mert Günok: “Benim adıma güzel bir maç oldu”

 

“Benim adıma güzel bir maç oldu. Maçı gol yemeden tamamlamak isterdim. Maç içinde düzeltmemiz gereken noktalar var. Adana Demirspor galibiyetinin anlam kazanması için bugün de kazanmalıydık. Şampiyonluk yolunda daha iyi maçlar oynayacağız. İç sahada önde oynuyoruz. Saha içinde hocamın benden istediklerini yapmaya gayret ediyorum.”

Salih Uçan: “İki kulvarda da en iyi şekilde mücadele etmeliyiz"

 

“Son maçtan sonra ağrılarım vardı. Üç antrenman kaçırdım. Bu nedenle maçın son anlarında sıkıntı yaşadım. Evimizde iyi oynuyor ve puanlar alıyoruz ama deplasmanları kayıpsız geçmeliyiz. Galibiyet serisi yakalamalıyız. Rakiplerimizle puan farkı açılmamalı. İki kulvarda da en iyi şekilde mücadele etmeliyiz. Üç günde bir maçlar olacak, herkese ihtiyaç var. Herkes iyi dinlenmeli ve çalışmalı. Sezona iyi başladım. Bugün de bir asist yaptım, bunlara devam etmeliyim.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık