Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartallardan açıklamalar! Muazzam bir takım ruhu

Kartallardan açıklamalar! Muazzam bir takım ruhu

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 25. Haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaştı. Kara Kartal, 15' Aboubakar ve 55' Masuaku golleri ile 2-0 galip geldi. Maçın ardından konuşan Kartallar, aşağıdaki ifadelere yer verdi:

Vincent Aboubakar: “Muazzam bir takım ruhu gösterdik”

“Takımı tebrik etmek istiyorum. Muazzam bir takım ruhu gösterdik. Herkes kazanmak için her şeyi yaptı. Art arda ikinci galibiyetimizi aldık. Bu şekilde devam etmek için herkes elinden geleni yapacak. Herkes gibi ben de çalışıyorum. Eleştiri futbolun doğasında var. Eleştirileri olumlu duruma çevirmek lazım. Bunun için ben ve takım çabalıyoruz. Masuaku gol attığı için çok mutlu oldum. Takım olmak zorundayız. Arkamızda taraftarlarımız var. Onlar için her şeyimizi vermek zorundayız. Kazanınca mutlu oluyoruz. Galibiyetlere devam edeceğiz.”

Mert Günok: “Gol yemeden galip gelmek önemliydi”

“Seyir zevki yüksek olmayan bir maçtı. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Gol yemeden galip gelmek önemliydi. Buna ihtiyacımız vardı. Bizim adımıza güzel bir maç oldu. Milli takımda daha önce birçok kez görev aldım. Geçen sene talihsiz bir sakatlık yaşamıştım. Pes etmek lugatımda yok. Milli formayı giymek için elimden geleni yapacağımı söylemiştim. Yavaş yavaş o noktaya geliyorum. Kendi yeteneklerimden vazgeçmedim. Kendimi yukarı taşımak için çok çalışıyorum. Milli takım için her zaman hazırım. Milli takımda görev almak benim için onurdur.”

Amir Hadziahmetovic: “Beşiktaş forması giymek çok güzel bir duygu”

“Kolay bir maç değildi. Rakibimiz Avrupa’da oynamıştı ve yorgundu. Biz de yorgun olmalarını kullandık. Bugün en önemli şey kazanmaktı. İnşallah böyle devam edeceğiz. Beşiktaş forması giymek çok güzel bir duygu. Büyük bir kulübe geldim. Beşiktaş taraftarı en iyisi.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık