Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartal'ın yeni transferi Joe Worrall İstanbul'da! Beşiktaş-Trabzon maçını statta izledi!

Kartal'ın yeni transferi Joe Worrall İstanbul'da! Beşiktaş-Trabzon maçını statta izledi!

Beşiktaş, Jonas Svensson’un ardından ikinci transferini de yapmaya çok yakın... Teknik direktör Fernando Santos’un isteği doğrultusunda Avrupa liglerinde stoper arayışına giren siyah beyazlılar, Nottingham Forest’tan Joe Worrall ile anlaştı. Sezon sonuna dek kiralanan İngiliz futbolcu için herhangi bir kira bedeli verilmeyecek, kendisine 600 bin Euro ödenecek.

Edinilen bilgilere göre; 27 yaşında ve 1.90 metre boyundaki Joe Worrall bu sezon Nottingham Forest formasıyla Premier Lig’de 7, FA Cup’ta 2 maça çıktı. Piyasa değeri 12 milyon Euro olan genç futbolcu, bu kulübün altyapısından yetiştikten sonra Dagenham&Redbridge ve Glasgow Rangers takımlarına kiralandı. Worrall, 2019 yılından bu yana Nottingham Forest’ın kadrosunda yer alıyor.

İki transfer daha yapılacak

Kendisi ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlanan Joe Worrall dün akşam İstanbul’a gelerek Beşiktaş-Trabzonspor maçını Tüpraş Stadı’nda izledi. İngiliz stoper bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini haziran sonuna dek siyah beyazlı kulübe bağlayacak resmi sözleşmeyi imzalayacak. Beşiktaş orta saha ve kanatlara da birer oyuncu almayı planlıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık