Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartal'dan ters köşe!

Kartal'dan ters köşe!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın yönetiminde hem ligi hem de Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, bu sezon yapılan yıldız transferlere rağmen beklentilerin altında kaldı.

Sabah'tan edinilen bilgilere göre; yeni sezona şampiyonluk favorisi olarak başlayan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ve ligde üst üste gelen kötü sonuçlarla düşüşe geçti.

Kötü sonuçların devam etmesiyle birlikte Sergen Yalçın ile yolları ayrıldı ve takımın başına Önder Karaveli getirildi. Karaveli yönetiminde toparlanan Beşiktaş, yeniden zirveye göz dikti. Devre arası transfer dönemi ise boş geçildi. Ara transferde yalnızca Gedson Fernandes ile gelecek sezon için anlaşan Beşiktaş, sessizliğini korudu.

GOLCÜ ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Sezon başında kiralanan Michy Batshuayi'den beklenen verimi alamayan siyah-beyazlılarda golcü arayışı sürüyor. Bu süreçte takımla en çok ismi geçen futbolcu Alexander Sörloth oldu. Süper Lig'de Trabzonspor forması giydiği dönemde adından bolca söz ettiren Sörloth, Beşiktaş'ın gündemine girdi. Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Sörloth ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın yaz aylarında girişimlerini hızlandırması bekleniyor.

Çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlı takımın hücum hattına takviye için Kasımpaşa'dan Umut Bozok'u listesine aldığı iddia edildi. Fanatik'in haberine göre Kasımpaşa'nın Lorient'ten satın alma opsiyonu ile kiraladığı golcü futbolcunun durumunu yakından takip ediliyor. Kartal, Kasımpaşa'nın satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmamasına göre harekete geçecek. Umut Bozok, bu sezon ligde 28 maça çıkarken 13 gol atıp 6 da asist yaptı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık