Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartal'a yakışmadı! Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş:2

Kartal'a yakışmadı! Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş:2

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından ertelenen maçta Yukatel Adana Demirspor'a konuk oldu. Beşiktaş, 4-2 yenildi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Adana Demirspor-Beşiktaş maçı başladı.

6. dakikada ilk tehlikeli atak Adana Demirspor'dan geldi. Yusuf Sarı'nın ceza sahasının sağından yapmış olduğu vuruş direğin dibinden auta gitti.

BELHANDA TAKIMIIN ÖNE GEÇİRDİ

8. dakikada Adana Demirspor önde baskıyla topu kaptı ve Belhanda ile topu buluşturdu. Belhanda'nın ceza sahasından kaleci Mert'in sağına doğru yerden yapmış olduğu vuruş ağlarla buluştu: 1-0

ADANA'DAN 2. GOL!

Adana Demirspor kendi sahasından uzun topla çıktı. Topu kontrol eden Mbaye Niang, ceza sahası dışından bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

MERT GÜNOK MAÇA DEVAM EDEMEDİ

28. dakikada Beşiktaş ve Milli Takım'ın başarılı kalecisi Mert Günok sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Mert'in yerine yaklaşık 1 yıl aradan sonra Ersin kaleye geçti.

BEŞİKTAŞ ETKİLİ GELDİ

45+1. dakikada gelişen Beşiktaş atağında uzun topta Aboubakar topu sol kanattaki Masuaku'ya gönderdi. Kaleci Vedat'ın kalesinden ayrıldığını gören Masuaku ceza sahasına ortaladı, Cenk'in boş kaleye vuruşu auta gitti.

İlk yarı sona erdi.

İkinci yarıya iki takım da oyuncu değişiklikleriyle başladı. Adana Demirspor'da baş dönmesi sebebiyle oyundan çıkan ve hastaneye götürülen Belhanda yerine Yusuf Erdoğan girerken, Beşiktaş'ta Chamberlain yerine Rashica oyuna girdi.

51. dakikada Beşiktaş'ta Aboubakar'ın uzak mesafeden şutu farklı şekilde auta çıktı.

FARK 3'E ÇIKTI!

59. dakikada kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topa vuran Emre Akbaba skoru 3-0'a getiren golü attı.

65. dakikada Beşiktaş'ta Rosier ve Ghezzal oyundan çıkarken Muleka ve Onur oyuna girdi.

ERSİN NET POZİSYONU KURTARDI!

74. dakikada orta saha mücadelesinde Adana Demirspor topu kaptı ve Yusuf Sarı kaleye doğru yöneldi. Yusuf'un şutunu kaleci Ersin kurtardı!

YUSUF ERDOĞAN'LA FARK 4 OLDU

75. dakikada Adana Demirspor bir kez daha atağa çıktı. Nani'nin pasında sol kanattan ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan çaprazdan yaptığı vuruşla skoru 4-0'a getirdi.

ABOUBAKAR'DAN KLAS GOL

78'de Adana Demirspor'da uzaklaştırmak istenen top Aboubakar'a çarptı ve ceza sahasına yöneldi. Dar açıdan Aboubakar'ın klas şutu ağlarla buluştu : 4-1

RASHİCA İLE FARK 2'YE DÜŞTÜ

88. dakikada Cenk Tosun ceza sahası içinde topu kontrol etti ve arkadaşı Rashica'yı gördü. Rashica'nın ceza sahası yayından sert şutu ağlarla buluştu ve skor4-2 oldu.

|GOOOLL| MILOT RASHICA

90. dakikada Beşiktaş'ta sarı kart gören oyuncu Necip.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık