Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartal Yuvası'ndan yardım tırları

Kartal Yuvası'ndan yardım tırları

Depremzedeler için AFAD’ın düzenlediği yardım kampanyasını destekleyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre; Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Kartal Yuvası depolarında bulunan kışlık malzemelerden oluşan yardım tırlarının yarından itibaren deprem bölgesine hareket edeceğini açıkladı.

Siyahbeyazlı kulüpten edinilen bilgilere göre; ulusumuzu yasa boğan deprem felaketi nedeniyle camia olarak çok üzgün olduğumuzu, depremin neden olduğu yaraları sarmak için Beşiktaş JK olarak hızlıca harekete geçtiklerini ifade eden Umut Şenol, “Kartal Yuvası depolarındaki kışlık ürünler kolilendi ve yola çıkmak üzere hazır bekletiliyor. Kartal Yuvası ürünlerinden oluşan tırlar yarından itibaren deprem bölgesine hareket edecek” diye konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık