Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartal Yiğit duyurdu! Quaresma, Beşiktaş için devreye girdi

Kartal Yiğit duyurdu! Quaresma, Beşiktaş için devreye girdi

Yaptığı transferlerle transfer döneminin en popüler takımlarından olan son şampiyon Beşiktaş, orta saha ve stoper için arayışlarını sürdürüyor. Ajansspor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre; transfer döneminde Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Alex Teixeira'yı bedelsiz olarak kadroya katan siyah beyazlılar geçen sezon kiralık olarak forma giyen Valentin Rosier, Rachid Ghezzal'in yanı sıraBaşakşehir'den Mert Günok'ü bonservis vererek transfer etti. Kiralık olarak Chelsea'nin santraforu Mitchy Batshuayi ile anlaşan Beşiktaş, orta saha ve stoper arayışlarında hedeflerini belirledi.

Bu doğrultuda Galatasaray'a geçtiğimiz sezonun devre arasında Benfica'dan kiralık olarak katılan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'e yönelen Beşiktaş, transfer için eski oyuncusu Ricardo Quaresma'yı devreye soktu.

Quaresma devrede hedef Gedson Fernandes

Quaresma'nın Fernandes ile yaptığı görüşmede  "Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne mücadele edecek. Oraya gidersen mutlu olacaksın" diyerek futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Görüşmeler olumlu sürüyor

Siyah beyazlı yönetim Gedson Fernandes için Benfica ile görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim kanadından gelen bilgiye göre transfer için olumlu gelişmeler bulunuyor.

Alternatifi Çin'de mi?

Orta saha için bir başka alternatif ise Beijing Gouan'dan ayrılan ve şu an boşta bulunan Fernando.  Alex Teixiera'nın gelişinde büyük pay sahibi olan Brezilyalı Joseph de Souza'nın vatandaşına takım hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Kaan Ayhan liste başı

Beşiktaş stoper transferinde ise önceliği A Milli Takım oyuncusu olan ve Serie A takımlarından Sassuolo'da forma giyen  Kaan Ayhan. Yabancı sınırlaması nedeniyle Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, İtalyan ekibiyle yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydetti.  Kaan Ayhan'ın da Beşiktaş'a olmlu bakması transferde Kartal'ın elini güçlendirdi. Transferin bitirilmesi için büyük çaba harcanıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık