Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kara Kartallardan açıklamalar!

Kara Kartallardan açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu’nda Dinamo Kiev’i eleyerek gruplara kalan Beşiktaş’ta başarılı futbolcu Onur Bulut, “Gruplara girmek istedik, başardık. Gruplarda da aynı performansla, hele bugünkü performansla, 90 dakika iyi konsantre olan bir takımdık. Böyle devam etmemiz gerekiyor” dedi.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ikinci maçında sahasında Dinamo Kiev’i 1-0 mağlup ederek gruplara kalmaya hak kazandı. Mücadelenin ardından siyah-beyazlıların 29 yaşındaki futbolcusu Onur Bulut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Bulut, “Maça iyi başladık. Pek pozisyon vermedik. Kontrol bizdeydi. Bugün 90 dakika herkes iyi bir maç çıkardı, çok iyi konsantre olduk. Antrenmanda çalıştıklarımız, her şey maçta da istediğimiz gibi gitti. İyi bir galibiyet oldu” ifadelerini kullandı.

“Allah’a şükür şu an her şey gayet iyi gidiyor”

Farklı mevkilerde oynadığının hatırlatılması üzerine Onur, “Nerede görev verilirse orada en iyi şekilde görevimi yapmaya çalışıyorum. Allah’a şükür şu an her şey gayet iyi gidiyor. Bu da tabii ki takım arkadaşlarıma da bağlı. Herkes mücadele ediyor. Herkes iyi performans gösterdiğinde otomatikman herkesin değeri takımda daha da artıyor” şeklinde konuştu.

“Takımın kalitesi belli oluyor”

Takım olarak Konferans Ligi’ndeki hedeflerine ilişkin ise Onur Bulut, “Buraya 6’da 6’yla geldik. Ön elemelerde, play-off’ta her maçı kazanarak geldik. Takımın kalitesi burada belli oluyor. Gruplara girmek istedik, başardık. Gruplarda da aynı performansla, hele bugünkü performansla, 90 dakika iyi konsantre olan bir takımdık. Böyle devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Onur, son olarak da Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında 3 Eylül Pazar günü sahalarında oynayacakları Sivasspor maçından da 3 puan alarak başarılı gidişatlarını sürdürmek istediklerini belirtti.

"Hedefimiz final oynamak"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Necip Uysal da, “Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İlk maçtan sonra rakibimizi çok iyi analiz ettik. Bugün herkes çok iyi bir performans sergiledi, çok iyi bir galibiyet aldık. Şimdi gruplara kaldık. Orada da en iyi şekilde ülkemizi temsil edeceğiz. Önümüzde hafta sonu Sivasspor maçı var şimdi ona bakacağız. Beşiktaş’ta her zaman hedef şampiyonluk. Biz de sahaya çıktığımız zaman elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz final oynamak.” ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık