Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kara Kartal'da yıldız operasyonu!

Kara Kartal'da yıldız operasyonu!

Şu ana kadar Rebic, Onana, Amartey ve Emrecan'ı transfer eden, Masuaku'nun da bonservisini alan Siyah-Beyazlılar'da şimdi sıra geldi yıldız transferine... 10 numara mevkii için harekete geçen ve bu doğrultuda Phillipe Coutinho, Davy Klassen ve Steven Berghuis gibi yıldızlarla görüşen Beşiktaş bir anda rotasını Fransa'ya çevirdi.

Teklif belli oldu

Kara Kartal, Marsilya'nın 10 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Ruslan Malinovskyi için temaslara başladı. Ukraynalı yıldız Ruslan Malinovskyi'yi transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Marsilya’ya 1.2 milyon Euro kiralama bedeli ve 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonu önerdi.

UEFA'ya adı verilmedi

Marsilya cephesinden de sevindiren haber geldi... Süper Lig devlerinden Beşiktaş’ın yakından ilgilendiği 30 yaşındaki Ukraynalı futbolcu Ruslan Malinovskyi ile ilgili taraftarların beklentisi büyük. Dün ise yıldız oyuncudan Beşiktaş’a sevindiren haber geldi. Beşiktaş’ın kadrosuna katmak adına yoğun mesai içerisinde olduğu Ruslan Malinovskyi, Marsilya’nın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Panathinaikos maçları için UEFA’ya bildirdiği kadroda yer almadı.

Bu hafta önemli...

Bu gelişme; oyuncunun transfer ihtimalinin kesinleşmesi olarak yorumlanırken Kartal’ın da girişimlerini hızlandırdığı ifade edildi. Yönetim bu hafta içerisinde yapacağı görüşmelerin ardından transferi netleştirmeye çalışacak.

Marsilya ile son kez masaya

Marsilya takımında orta saha mevkinde forma giyen Ruslan Malinovskyi, 04 Mayıs 1993 tarihinde dünyaya geldi. 181 cm boyunda ve 79 kilo olan Malinovskyi, sağ ayağını kullanıyor. Fransız ekibinde yeni sezon planlamasında kendisine yer bulamayan oyuncunun transferinin yapılan son görüşmelerin ardında kesinlik kazanması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık