Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kara Kartal'da transfer için yeni formül!

Kara Kartal'da transfer için yeni formül!

Beşiktaş 'ta transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Daha önce Ozan Tufan'ın transferi için bir hamle yapan Beşiktaş, mutlu sona ulaşmak için yeni bir formül hazırladı. İşte detaylar...

FANATİK'ten edinilen bilgilere göre; bir yandan kadroyu güçlendirmek için yoğun mesai harcanırken bir yandan da Siyah-Beyazlı oyunculara teklif yağıyor. Bunlardan biri de Ersin Destanoğlu...

Belçika devi talip

Belçika basınında çıkan haberlere göre Club Brugge, Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor. Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından kaleyi Mert Günok'a kaptıran Ersin için Brugge'un, yakında Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çalacağı iddia edildi.

Güneş çok istiyor

Devre arasında eksik bölgelere transfer yapmakta kararlı olan Beşiktaş'ın son olarak gündemine de Ozan Tufan gelmişti. Teknik direktör Şenol Güneş'in hem Bursaspor hem de A Milli Takım'dan eski öğrencisi olan Ozan'ı, kadrosunda görmeyi çok istediği biliniyor.

İngiltere'de Premier Lig'in bir altı olan Championship'te mücadele eden Hull City'de oynayan Ozan, Güneş'le birlikte yeniden çalışmaya hazır.

Kiralık vermiyorlar

Milli futbolcunun, Türkiye'ye geri dönmek konusunda son dereceistekli olduğu konuşuluyor. Hull'un kiralık olarak 27 yaşındaki orta sahayı vermek istemediği öğrenilirken, Siyah-Beyazlılar'ın ise İngiliz ekibinin kapısını, sezon sonunda zorunlu satın alma opsiyonlu olarak kiralama üzerinden çalacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık