Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kara Kartal'da golcü harekatı

Kara Kartal'da golcü harekatı

Alex Te ixeira, pazartesi günü Türkiye'ye geliyor. Beşiktaş Yönetimi, Diego Costa için yeniden nabız yoklayacak. Listedeki diğer alternatifler ise Willian Jose ve Luuk de Jong... İşte detaylar...

Edinilen bilgilere göre; gelecek sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan Beşiktaş , özellikle Devler Ligi için güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyordu. Siyah- Beyazlılar, özellikle on numara ve forvet için yoğun çaba sarfediyordu. Bonservisi elinde bulunan Alex Te ixeira ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Brezilyalı yıldızın menaceri, "Pazartesi günü yeni bir yolculuğa çıkıyoruz" açıklamasını yaptı. Bu doğrultuda 31 yaşındaki oyuncunun, Siyah-Beyazlı ekibe gelmesinde artık hiçbir sorun kalmadı. Orta saha konusunda mutlu sona ulaşan Kara Kartal, şimdi de rotayı forvete çevirdi.

Eğer Costa olmazsa...

Beşiktaş yönetimi, mutlaka yıldız bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Siyah-Beyazlılar'ın gündemindeki isim ise yine Diego Costa olacak. Daha önce temasa geçilen ancak bir türlü anlaşma sağlanamayan İspanyol süperstar için şartlar son bir kez daha zorlanacak. Eğer Diego Costa transferi olmazsa alternatif isimler de hazır. Real Sociedad'ın satmaya hazır olduğu Willian Jose ve Sevilla'dan yüksek ihtimalle ayrılacak olan Luuk de Jong için temaslar hızlanacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık