Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kara Kartal yıldız oyuncuda ısrarcı!

Kara Kartal yıldız oyuncuda ısrarcı!

Süper Lig’de tarihinin en çalkantılı sezonlarından birini geçiren Beşiktaş’ta teknik direktör düğümü çözülmüş ve resmi açıklama yapılmıştı. Siyah-Beyazlı kulüp, son olarak Rıza Çalımbay’ın ayrılığının ardından boşalan teknik direktörlük görevine Fernando Santos’un getirildiğini duyurmuştu. Edinilen bilgilere göre; Portekizli hocanın takımın başına getirilmesi sonrasında gözler takviyelere çevrildi...Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş Yönetimi, Trabzonspor forması giyen Anastasios Bakasetas’ı gündemine almıştı. Siyah-Beyazlılar, Yunan futbolcu için uzun süredir girişimlerini sürdürürken, flaş gelişmeler yaşandı.

Gelen haberlere göre oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmak isteyen Kara Kartal, B planını devreye soktu. 30 yaşındaki futbolcunun, sezon sonunda kontratının bitecek olması nedeniyle bedelsiz olarak transfer edilme ihtimali ortaya çıktı. Ayrıca Yunan futbolcu konusunda bazı pürüzler de mevcut. Bakasetas’ı, ülkesinden isteyen birçok takım var. Yani bu transferde Beşiktaş’ın rakibi çok. Fakat Siyah-Beyazlılar, ilk etapta Bakasetas’ı, Türkiye’de kalmaya ikna etmeyi hedefliyor. Sonrasında ise transfer şartlarının belirlenmesi için Trabzonspor cephesi ve oyuncu cephesi ile masaya oturulacak.

Tecrübeli futbolcunun, Kara Kartal’a gelmesi halinde ise 2 yıllık kontrat üzerinde duruluyor. Bakasetas, sonrasında yine ülkesine transfer olabilir.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık