Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kara Kartal Covid belası ve sakatlıklarla boğuşuyor!  Beşiktaş’ın Rizespor sınavı gençlerle

Kara Kartal Covid belası ve sakatlıklarla boğuşuyor!  Beşiktaş’ın Rizespor sınavı gençlerle

Ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş'ta ardı ardına engeller çıkıyor. Covid olayları ve sakatlıklar can sıkıyor. Kara Kartal'da Rizespor maçı kadrosunun 10'u 22 yaşını doldurmadığı öğrenildi. Corona virüsü vakaları ve sakatlıklar nedeniyle zor bir dönemden geçen siyah-beyazlılarda Rize deplasmanına giden kafilenin yaş ortalaması 23.7... Ancak takımda oynayan genç futbolcuların göz doldurması da Siyah beyazlı camiada umut veriyor!.. 
Hafta içinde Süper Kupa zaferini yaşayıp üçleme yapan Beşiktaş, Süper Lig'e dönüyor. Sezonun ikinci yarısını Rize'de açacak siyah-beyazlıları, as takımda oynayan eksiklikler düşündürüyor. Gençlerle sahaya çıkacak olan Kara Kartal ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Kara Kartal'da pandemi kaynaklı 12 eksiğin yanı sıra teknik sorumlu Önder Karaveli ve  yardımcısı Serdar Topraktepe de Covid. Takımı sahaya antrenör Halim Okta çıkaracak. 19 kişilik deplasman kadrosunun yaş ortalaması 23.7; kafiledeki oyuncuların 10'u 22'sini henüz doldurmadı.

Kadro yapmakta zorlanan Beşiktaş, son ana kadar ilk 11'de sahaya çıkacak olan futbolcuları netleştirecek ve açıklama yapılacak.
Rize'de ise Bolasie ve Remy kadroda yer almayacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık