Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Josef'in kontratı uzatılacak

Josef'in kontratı uzatılacak

Kara Kartal’ın tecrübeli ön liberosu Josef de Souza, teknik direktör Sergen Yalçın’ın son 2 sezondur takımında en çok güvendiği isimlerin başında yer alıyor. Geçen dönem 38 karşılaşmaya çıkıp 3 gol ve üç asistlik performans ortaya koyan Josef, hem istikrarlı futbolu hem de lider özelliği sebebiyle Siyah-Beyazlılar’ın en ön plana çıkan oyuncusu konumunda. Alex Teixeira’nın Beşiktaş ’a transfer sürecinde de oldukça etkili olan başarılı futbolcu için yönetim, kararını verdi. Josef’in sezon sonunda bitecek olan kontratında yer alan opsiyon maddesini Ocak ayında aktive etmeyi planlayan idareciler, konuyu yıldız isimle de görüştü.

Her fırsatta yaptığı açıklamada kariyerine Beşiktaş’ta devam etmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Josef’ten de olumlu yanıt alan Siyah-Beyazlılar, 32 yaşındaki futbolcunun kontratını devre arasında 2022-23 sezonu sonuna kadar uzatacak.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık