Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Josef de Souza'dan geri dönüş mesajı: Yakında hazırım!

Josef de Souza'dan geri dönüş mesajı: Yakında hazırım!

Antalya kampında dizindeki sakatlığının olumsuz etkilerinden kurtulan Josef de Souza geri dönüyor. FOTOMAÇ'tan edinilen bilgilere göre; fiziksel eksiklerini gidermek için bir haftalık süreye ihtiyacı olduğunu söyleyen Brezilyalı, "Sakatlığımı atlattım, gücümü geri kazanıyorum. Bir hafta sonra hazır bir şekilde takıma fayda sağlayacak seviyeye gelebilirim" dedi.

Souza'ya ülkesinden iki talip çıktı!

Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın durumu belirsizliğini koruyor. Josef kalmak istiyor, yönetim kalmasını istiyor ancak teknik direktör Şenol Güneş ise henüz son kararını vermedi. FOTOMAÇ'tan aktarılanlara göre Josef de Souza ile yönetim, önümüzdeki haftalarda yeniden masaya oturmayı planlıyor.

Tecrübeli oyuncu ile görüşmeler şu an için olumlu ilerliyor. Şenol Güneş'in daha iyi performans beklediği Josef'in formundan memnun kalınması halinde yeni sözleşme imzalanacak.

Bu sezon 8 maçta 1 asist yapan Josef'e Brezilya'dan iki kulübün ilgi gösterdiği öğrenildi.

Kulübe ise henüz resmi bir transfer teklifi ulaşmadı. 33 yaşındaki futbolcu bu sezon forma giydiği 8 karşılaşmada 1 asiste imzasını attı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık