Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İşte Beşiktaş'ın yeni beyin takımı

İşte Beşiktaş'ın yeni beyin takımı

Beşiktaş’ta önceki gün yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da başkanlığa seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını alarak göreve başlayacak. Arat’ın kongrede rakibi Serdal Adalı’ya 2 bin 714 oy fark atarak başkanlığa getirilmesi, camiayı yakından takip edenler için sürpriz olmadı. Zira Arat yaklaşık 1.5 yıldır bu seçimin hazırlığını yapıyordu. Ekibiyle beraber camiada çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı. Herkesle diyalog kurdu, projelerini anlattı.

Edinilen bilgilere göre; Arat, yönetim kurulu listesini belirlerken de çok titiz davrandı. Ekonomiden hukuka, futboldan amatör branşlara dek her alanda bilgili ve deneyimli isimleri bir araya getirmeye gayret etti. Sonunda bu çabalarının meyvesini kongrede alarak başkanlığa seçilmeyi başardı. Şimdi camiada herkes ‘yeni yönetim kurulunda kim ne görev üstlenecek?’ sorusunun cevabını merak ediyor.

İşte o sorunun cevabı:

Editör: Spor Servisi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık