Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İşte Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rakipleri

İşte Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rakipleri

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde eden takım olarak, kura çekimindeki tek Türk temsilcisi oldu. Devler liginde 32 takım mücadele edecek ilk 2 sıradaki takımlar tur atlayacak. 3. takımlar ise Avrupa Ligi'nde devam edecek. İlk gruplarda toplam 32 takım mücadele edecek ve ilk iki sırayı alacak ekipler tur atlayacak.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rakipleri, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde çekilen kurayla belli oldu. Kura çekimine; Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ, Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, Futbol Transfer, Scouting ve Futbol Yapılanmasından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Kemal Erdoğan, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı katıldı.

Dördüncü torbadan katıldığı kura çekimi sonucunda C grubunda yer alan Beşiktaş’ın rakipleri; Portekiz'den Sporting CP, Almanya'dan B. Dortmund ve Hollanda'dan Ajax oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup maçları, 14-15 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak, 7-8 Aralık tarihlerinde oynanacak maçlarla tamamlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2021-22 sezonu finali, 28 Mayıs 2022 tarihinde oynanacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık